Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Firefox 7

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Firefox 7

#31 Příspěvek od chodnik74 »

Každý má svého favorita :)

Obrázek
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Mc_Murphy »

chodnik74 píše:chrome je pro mě jednička :) rychlost,stahování,pdf atd už jede bez pluginů..takže žádné nepotřebuji :) opera se mi nelíbí..hlavně ty hesla uložené :D nevím zda to nezměnili,ale sralo mě to :D přes tu klávesovou zkratku nebo jak se to dělalo :)
Hesla se standardně neukládají, to je blbost, to ses musel v něčem vrtat. A změnit nastavení tohoto jde během chvilky. ;)

A nespamuj mi tu topic hloupými obrázky! :lol:
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Budovi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#33 Příspěvek od Budovi »

Mc_Murphy píše:...
A nespamuj mi tu topic hloupými obrázky! :lol:
Jo ten obrázok je dobre blbý, "určite" logo Chrome vzniklo z Mrkvosofťáckeho :lol:

Mal týpec prísť, roztopiť ten pastelový nápis Google v acetóne a zamiešať bolo by to autentickejšie :D

Ale aby som Ti nespamoval topic "len blbými poznámkami" :mrgreen: tak sa znovu pridám do diskusie:

@chodnik64:
- na ten integrovaný pdf wiever Ti kašlem, aj tak musíš stiahnuť a nahodiť nejaký program na PDF, keď aj nie od Adobe,,
- čo sa týka rýchlosti musel by si upresniť čo máš na mysli lebo tých rýchlostí je veľa :D
úprimne, nevymením pohodlnosť za to, že stránku mi nezobrazí za 0,42s namiesto 0,415s :mrgreen: a tie google "super nápady" ako prednačítanie stránok skôr než ju chceš zobraziť si môžu nechať
- sťahovanie? máš na mysli niečo konkrétne? :D sťahovať vie každý prehliadač čo poznám :lol: a ak myslíš štýl tak ten nie je s prispôsobiteľnosťou FF problém, dokonca máš v tom addone viac nastavení ako v celom chrome dokopy...

Opera sama neukladá heslá podľa všetkého ale otravovala statočne :mrgreen:
jediná opera ktorú znesiem je Opera Mobile

Ale aby som to neutralisticky zakončil :mrgreen: , sto ľudí sto chutí a je tu možnosť slobodnej voľby, mohli by sme sa donekonečna hádať čo ktorý prehliadač má a čo je na tom druhom zlé...

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Mc_Murphy »

Budovi píše:@chodnik64:
- na ten integrovaný pdf wiever Ti kašlem, aj tak musíš stiahnuť a nahodiť nejaký program na PDF, keď aj nie od Adobe,,
- čo sa týka rýchlosti musel by si upresniť čo máš na mysli lebo tých rýchlostí je veľa :D
úprimne, nevymením pohodlnosť za to, že stránku mi nezobrazí za 0,42s namiesto 0,415s :mrgreen: a tie google "super nápady" ako prednačítanie stránok skôr než ju chceš zobraziť si môžu nechať
- sťahovanie? máš na mysli niečo konkrétne? :D sťahovať vie každý prehliadač čo poznám :lol: a ak myslíš štýl tak ten nie je s prispôsobiteľnosťou FF problém, dokonca máš v tom addone viac nastavení ako v celom chrome dokopy...
Tak nějak přesně to vidím i já. :)
Budovi píše:Opera sama neukladá heslá podľa všetkého ale otravovala statočne :mrgreen:
jediná opera ktorú znesiem je Opera Mobile
Fakt si nemůžu pomoct, ale já s Operou neměl nikdy jediný problém, zato pan FF zlobí. Obrázek
Budovi píše:Ale aby som to neutralisticky zakončil :mrgreen: , sto ľudí sto chutí a je tu možnosť slobodnej voľby, mohli by sme sa donekonečna hádať čo ktorý prehliadač má a čo je na tom druhom zlé...
Je to tak, jak píšeš - každej má svý chutě a svý potřeby. Někdo od browseru očekává rychlost, a nevadí mu nepřesné zobrazení stránek, někdo chce kompatibilitu a ucelenost, nechce někde hledat doplňky a blbosti, někdo si to zase rád doladí přesně podle své chuti. Jistě bychom mohli shrnout chyby i výhody a zjistili bychom, že Opera, FF i Chrome mají každý něco svého dobrého, co neumí ten druhý prohlížeč a každý má nějakou chybu.
Každopádně bychom se mohli shodnout na tom, že všechno lepší než IE. Obrázek
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

JaRon
Moderátor
Moderátor

#35 Příspěvek od JaRon »

Mc_Murphy píše:Každopádně bychom se mohli shodnout na tom, že všechno lepší než IE. Obrázek
a ja si dovolim nesuhlasit :wink: toto tvrdenie sa mi zda tendencne a prekonane ako veta typu:
SpyBot patri medzi najlepsie antiSpy :)
v dobach ked bol MSIE naozaj nanic som pouzival Netscape - myslim, ze verzie 7 a 8 su v pohode, doplnkovo pouzivam Operu :wink:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Mc_Murphy »

Inu, to je další názor a další "chuť". :)
Mě si MSIE už nikdy nezíská a pominu-li pro mě naprosto vyhovující Operu, raději budu chodit přes pro mě chybový FF či ještě značně nezkušený Chrome.
V oblasti antispy se toho změnilo spousta, stejně jako se to změnilo v oblasti AV, v oblasti FW nebo třeba v oblasti browserů. Netscape si také pamatuji a sám jsem ho používal - tuším někdy kolem verze 4, kdy byl na úrovni IE nebo i lépe. Teď o něm už skoro neslyšet.
Jak pravil Haškův Švejk: "Situace na frontě se mění každým okamžikem." ;)
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od chodnik74 »

:arrow: PDF ti přeče i bez adobe ;-)
:arrow: Nikdo neříkal,že se hesla ukládají automaticky,ale když jsem si je schválně uložil tak abych je použil tak to nešlo pohodlně :) už nevím co přesně..byla to myslím posledně 9 verze :D
:arrow: Rychlost spuštění a všeho možného..poznat lze na starších pc..na novém nepoznám skoro :)

:idea: ovšem to je věc názoru,nemá cenu se tu hádat,každá má svá pro a proti :) mě vyhovuje hlavně synchronizce záložek,protože používám i gmail,tak si nemusím dělat další učty,jak to má nové teď mozilla tu synchronizaci..nebo extra účet na operu :)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Mc_Murphy »

Vidíte, jak jsme rozdílní. ;) Já bych si hesla neukládal nikdy do žádného prohlížeče na světě! Ani do žádného prográmku k tomu určenému. Natolik tomu tedy opravdu nevěřím a nikdo na světě mě nepřesvědčí, že tam autor nemůže mít jeden jediný řádeček o tom, aby se to poslalo někam na jeho e-mail v rámci nějakého legitimního procesu. A zase abych si jako schizoid instaloval a kontroval traffic a odešlé packety a bla bla bla? Pamatování si hesel je první věc, kterou u všech browserů vypínám, na to si svých hesel a registrací všemožně až příliš vážím.
A propojování - synchronizace různých serverů je mi spíše na obtíž. Nechci být přihlášený do Youtube, když jsem šel do mailu a nechci být přihlášený na Facebook, když jsem šel posílat jen SMSku přes Oskarfoun. Až budu chtít, přihlásím se přece kam potřebuji. Nechci zadat jeden login, jedno heslo a být přihlášený všude na světě. Mně je tedy synchronizace silně na obtíž.
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od chodnik74 »

Synchronizace nastavení a záložek byla na mysli ;-)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Mc_Murphy »

No to nevím, co to je, tudíž to nepotřebuji. ;) Já myslel, že myslíš synchronizaci jako propojení různých účtů, protože to opravdu není můj přítel. :)
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od chodnik74 »

to je blbé propojení účtů..mám synchronizované záložky,takže když mě klekne pc,nebo ho budu muset přeinstalovat nebo budu chtít mít přístup k záložkám mimo domov,tak je mám synchronizované na účtu :) dobrá věc ;-)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Pavuk29 »

Ako moze FF5 v cache vytvorit za dva dni 51 130 suborov, 4 107 adresarov a zozrat 635 MB, ked jedine kde som surfoval, bolo nase forum a bol som este prihlaseny na azet.sk?
To ked dam vymazat cache, tak som zase na pol hodiny vo FF odpileny. To je ako zly sen. v starsich FF mi tolko suborov nevzniklo za mesiac intenzivneho surfovania :?:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Mc_Murphy »

Pavuk29 píše:Ako moze FF5 v cache vytvorit za dva dni 51 130 suborov, 4 107 adresarov a zozrat 635 MB, ked jedine kde som surfoval, bolo nase forum a bol som este prihlaseny na azet.sk?
To ked dam vymazat cache, tak som zase na pol hodiny vo FF odpileny. To je ako zly sen. v starsich FF mi tolko suborov nevzniklo za mesiac intenzivneho surfovania :?:
Ten samý problém u mé chytré švagrové na jejím úžasném ntb. Historii sand nikdy nemazala, poč má zaflákaný kravinami jako děcko kalhoty od bláta a asi po 10ti minutách mazání cache jsem to stornoval a řekl si:
"Víš co, chytrá? Udělej si to sama..." :?: ... :lol:
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

Budovi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#44 Příspěvek od Budovi »

A já mám stále pocit jako by ste mluvili o jiných prohlížečích :D

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Pavuk29 »

No vsak ja pisem, ze hovorim o patke verzii
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Odpovědět