opera to ma skoooooro stejne + - jak FF
Moderátor: Moderátoři
Divné... zkus třeba Reality. Nebo zobrazit článek - nejde to. Třeba "Pro ženy" se zobrazí, ale "Reality" zobrazí Nelze nalézt vzdálený server.mahajana píše:u mne seznam jede jak F1naprosto v poradku
opera to ma skoooooro stejne + -
vše u mne jede na 100% -->> reality + pro zeny... atdMc_Murphy píše:Divné... zkus třeba Reality. Nebo zobrazit článek - nejde to. Třeba "Pro ženy" se zobrazí, ale "Reality" zobrazí Nelze nalézt vzdálený server.mahajana píše:u mne seznam jede jak F1naprosto v poradku
opera to ma skoooooro stejne + -Navíc to nezobrazuje náhledy u článků, po kliknutí na článek opět Nelze nalézt vzdálený server.
Mně už taky... byl to zásek na Seznamu.mahajana píše:vše u mne jede na 100% -->> reality + pro zeny... atdMc_Murphy píše:Divné... zkus třeba Reality. Nebo zobrazit článek - nejde to. Třeba "Pro ženy" se zobrazí, ale "Reality" zobrazí Nelze nalézt vzdálený server.mahajana píše:u mne seznam jede jak F1naprosto v poradku
opera to ma skoooooro stejne + -Navíc to nezobrazuje náhledy u článků, po kliknutí na článek opět Nelze nalézt vzdálený server.
Alebo ešte lepšie http://www.blogsolute.com/incompatible- ... x-5/17293/Finally, here’s a quick step-by-step summary:
Have fun!
- Type about:config into address bar and press enter
- Accept the warning
- Add a new preference by right-clicking and selecting New > Boolean
- Enter extensions.checkCompatibility.5.0 as the Boolean Name
- Select “False” for the boolean value
- Restart Firefox
- Visit the Add-On Manager to re-enable your add-ons