Zdravím, tady jde o to že Firefox 4.0 a 5.0 na některých slabších strojích způsobuje kvůli
větší náročnosti na GPU (protože jeho výrobci chtěli odlehčit CPU) jeho zamrzání, špatnému zobrazování,
lenosti, ..............
Nevšiml jsem si že při rozumném používání doplňků by k těmto problémům nedocházelo.
Nehledě na to, že rozdíl v rychlosti startu a zobrazování kterou by mělo být hoooodně vidět mezi těmito verzemi nepozoruji.
Ano s podporou pro verzi 3.6 to v budoucnu nebude nijak slavné, ale pořád lepší děravý prohlížeč než
neděravý a nefunkční.
Problémy týkajúce sa Firefoxu
Moderátor: Moderátoři
Re: Problémy týkajúce sa Firefoxu
Vždyť sis sám všiml zde na fóru, že pokud nová verze zlobí po změně na straší je to v pohodě.
U doplňků jsem psal "při rozumném používání" to znamená tak 3 - 4 které běžnému uživateli stačí.
Můžu říct že PC mám nejen graficky celkem našlápnuté (dvě ATI v Cross Fire), ale tak markantní
rozdíl v rychlosti opravdu nepozoruji.
Ještě to tak, abych kvůli prohlížeči kupoval nový HW.
U doplňků jsem psal "při rozumném používání" to znamená tak 3 - 4 které běžnému uživateli stačí.
Můžu říct že PC mám nejen graficky celkem našlápnuté (dvě ATI v Cross Fire), ale tak markantní
rozdíl v rychlosti opravdu nepozoruji.
Ještě to tak, abych kvůli prohlížeči kupoval nový HW.
Re: Problémy týkajúce sa Firefoxu
I když jsem zkusil 4.0 i 5.0 na čistém systému bez předchozí verze (většinou přechod z IE nebo Chrome)
stejně to některým PC dělalo problémy.
Ale co takhle se můžeme dohadovat donekonečna, tak to necháme na uživatelích ať si to odskouší
stejně to některým PC dělalo problémy.
Ale co takhle se můžeme dohadovat donekonečna, tak to necháme na uživatelích ať si to odskouší

Přispějete na provoz fóra?