Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o radu s www.adventny-kalendar.sk
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Prosím o radu s www.adventny-kalendar.sk
Kdysi dávno, o Vánocích mi někdo poslal tento odkaz www.adventny-kalendar.sk. Otevřela jsem to, podívala se a zavřela nic víc.
Teď mi chodí z mailu <no-reply@web-content.sk> (ten se mi zdá nějaký divný) výzvy k zaplacení asi 20 euro za "využívání služeb". Odpověděla jsem, že jsem nic takového nevyužívala, tak z mailu mi prisla odpoved že tam nejaký pohyb mají nebo co a tím to haslo.
Teď mi znovu přišli výzva k zaplacení + nějakých 9 euro jako za první upomennutí.
Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Nemáte nějakou radu prosím?
(Jestli jsem přispěvěk zařidila na nesprávné místo, moc se omlouvám.)
Teď mi chodí z mailu <no-reply@web-content.sk> (ten se mi zdá nějaký divný) výzvy k zaplacení asi 20 euro za "využívání služeb". Odpověděla jsem, že jsem nic takového nevyužívala, tak z mailu mi prisla odpoved že tam nejaký pohyb mají nebo co a tím to haslo.
Teď mi znovu přišli výzva k zaplacení + nějakých 9 euro jako za první upomennutí.
Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Nemáte nějakou radu prosím?
(Jestli jsem přispěvěk zařidila na nesprávné místo, moc se omlouvám.)
-
- Návštěvník
Re: Prosím o radu s www.adventny-kalendar.sk
Ahoj... si se tam ani neregistrovala?
Zařaď to do spamu...
http://www.spotrebitele.info/vase-prava ... 5_183.html
http://translate.google.com/translate?h ... 26rls%3Dcs
http://www.pomocvpravu.cz/viewtopic.php?f=41&t=2050
// pohledej na netu, já osobně bych si toho nevšímal.
Zařaď to do spamu...
http://www.spotrebitele.info/vase-prava ... 5_183.html
http://translate.google.com/translate?h ... 26rls%3Dcs
http://www.pomocvpravu.cz/viewtopic.php?f=41&t=2050
// pohledej na netu, já osobně bych si toho nevšímal.
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Neragovat, neplatit 

Bojím se, když se na to vydlábnu, aby to pak nemělo horší následky.
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Nebojte. Pokud by nedejbože došlo na soud, tak dotyční neunesou důkazní břemeno, aby prokázali, že jste se tam pod tímto jménem a údaji registrovala zrovna Vy.ramiza píše:Děkuju Vám. Neregistrovala jsem se tam. ale mohl to udělat nekdo jiný, kdo me zná a moje os. udaje taky.![]()
Bojím se, když se na to vydlábnu, aby to pak nemělo horší následky.

tak to pokračuje, přišla mi další upomínka. Na moje reakce, že jsem se neregistrovala atd. už neodpovídají nebo jim nejde mail dorucit.
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
iwigirl píše:Neragovat, neplatit

Na zodpovedanie Vašich otázok Vás chceme upozorniť na nasledujúce body.
Naše záznamy dokladajú prihlásenie prostredníctvom Vašej emailovej adresy a Vašich osobných údajov.
Pri prihlásení ste potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili, akceptujete ich a na základe tejto akceptácie ste získali prístup na Adventný kalendar firmy Web Content s.r.o.Popri tom ste boli pri uzavretí zmluvy informovaný o možnosti odstúpenia od zmluvy. Ďalej chceme zdôrazniť, že uzatvorenie takejto zmluvy cez internet je možné podľa platných predpisov zmysle § 262 slovenského Obch. zákonníka. Taktiež ste boli jasne a zrozumiteľne informovaný o cene za poskytnutú službu, tak ako pred prihlásením na našom portáli, ako aj po prečítaní si Všeobecných obchodných podmienok. Informácia o cene sa nachádza taktiež na hlavnej stránke na našich portáloch www.adventny-kalendar.sk, www.xmas.sk, www.x-mas.cz.
Skutočnosť, že ste našu službu využili iba čiastočne, nemení nič na platnosti tejto zmluvy. Možnosť odstúpenia od zmluvy v zákonnej lehote do dvoch týždňov ste nevyužili, ale nebolo odstúpenie od zmluvy pri použití našej služby doručené v lehote do 14 dní.
Vezmite prosím na vedomie, že pri omeškanej platbe (po danej lehote) ste zaviazaný k náhrade takto vzniknutých škôd. Odporúčame Vám preto včasnú úhradu faktúry a s poľutovaním Vám oznamujeme, že Vašu námietku nemôžeme akceptovať.
S pozdravom,
Jozef Koller z Web Content s.r.o.
Nejsem si tak úplně jistá, jestli je dobrý se na to vyprdnout. Nevíte o někom ve stejné situaci?
Váš písomný podnet nám bol dnes doručený formou emailu.
Na zodpovedanie Vašich otázok Vás chceme upozorniť na nasledujúce body.
Naše záznamy dokladajú prihlásenie prostredníctvom Vašej emailovej adresy a Vašich osobných údajov.
Pri prihlásení ste potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili, akceptujete ich a na základe tejto akceptácie ste získali prístup na Adventný kalendar firmy Web Content s.r.o.Popri tom ste boli pri uzavretí zmluvy informovaný o možnosti odstúpenia od zmluvy. Ďalej chceme zdôrazniť, že uzatvorenie takejto zmluvy cez internet je možné podľa platných predpisov zmysle § 262 slovenského Obch. zákonníka. Taktiež ste boli jasne a zrozumiteľne informovaný o cene za poskytnutú službu, tak ako pred prihlásením na našom portáli, ako aj po prečítaní si Všeobecných obchodných podmienok. Informácia o cene sa nachádza taktiež na hlavnej stránke na našich portáloch www.adventny-kalendar.sk, www.xmas.sk, www.x-mas.cz.
Skutočnosť, že ste našu službu využili iba čiastočne, nemení nič na platnosti tejto zmluvy. Možnosť odstúpenia od zmluvy v zákonnej lehote do dvoch týždňov ste nevyužili, ale nebolo odstúpenie od zmluvy pri použití našej služby doručené v lehote do 14 dní.
Vezmite prosím na vedomie, že pri omeškanej platbe (po danej lehote) ste zaviazaný k náhrade takto vzniknutých škôd. Odporúčame Vám preto včasnú úhradu faktúry a s poľutovaním Vám oznamujeme, že Vašu námietku nemôžeme akceptovať.
S pozdravom,
Jozef Koller z Web Content s.r.o.
Nejsem si tak úplně jistá, jestli je dobrý se na to vyprdnout. Nevíte o někom ve stejné situaci?
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ano, řešila jsem zhruba 50 osob ve stejné situaci. A všem jsem poradila to, co Vám.

nezlobte se, jestli vás to otravuje, ale nevím co dělat a každé rady si cením