Dobrý den všem!
Včera večer jsem zapl svůj pc a vyčistil registrycleanerem.
A ráno zapnu pc a ikonky z hlavni listy tam nejsou je tam jenom avast.
Nejde to prosím vás něják zpátky , portože jsem snad zkoušel snad všechno.
Kámoš cosi říkal cosi o záloze registru a editoru registru ale já sem klikl na ne takže se neuložili nevíte jak to obnovit abych tam měl zase všechno na liště?
Díky.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Máte nápad?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Máte nápad?
Dobrý večer
Pokud máte zapnutou obbnovu systému, tak obnovte systém k datu před čištěním CCleanerem
Start - spustit
-do políčka zkopírujte
-enter
-vyberte bod obnovení

Pokud máte zapnutou obbnovu systému, tak obnovte systém k datu před čištěním CCleanerem

-do políčka zkopírujte
Kód: Vybrat vše
%SystemRoot%\System32\restore\rstrui.exe
-vyberte bod obnovení
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.