asi před týdnem jsem se vrátila z hor a pokusila se připojit na internet. Už dříve jsem se připojovala na jakousi neznámou sít Default, kterou jsem v pokoji chytala a vždy vše probíhalo bez problému. A právě po výletu z hor už nefunguje vůbec nic

Doma máme vlastní internet, se kterým je ale problém furt. Každou chvíli k nám někdo chodí "opravovat" a nikdy se nic nezmění. Proto se pořád připojuji na již zmíněný Default, je to pohodlnější a rychlejší. Pokud se chci přihlásit na naší wifi, píše mi to omezené nebo žádně připojení, a když někde náhodou najdu opravit, tak mi to po chvíli napíše, že problém je s vyhledáním IP adresy. Ačkoli, na počítači, kde je internet připojen kabelem beží vše víceméně bez problémů.
Myslím si, že první problém je v mém počítači, ačkoli nechápu, proč. Přes týden na horách jsem pc měla u sebe, nikam jsem se nepřipojovala, nic nového neinstalovala, jenom jsem pracovala ve wordu. Takže spíš nechápu, co tak najednou.
Prosím moc o rady, jsem absolutní laik, co se týče počítačů a už nevim, kam jinam se obrátit.
Jsem takový laik, že ani nevím, zda to píšu do správné diskuse

Děkuju, Jana