Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mrtvy laptop...
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Mrtvy laptop...
Dobry den. Chci se zeptat.....dostal se mi do ruky acer travelmate 2300 a pri zapnuti pocitace se normalne rozsviti tlacitko on-off a bliknou dalsi diody. Rozjede se vetracek ale tim cela akce skonci. dal uz je jen tmava obrazovka a nevykazuje zadnou cinnost. Pry se to stalo nahle a neocekavane. Nema nekdo nejakou predstavu kde je zakopanej pes? Diky.....
-
- Návštěvník
Re: Mrtvy laptop...
A muzu jen vedet ktera ta cast muze byt asi tak nejpravdepodobnejsi? Ktera odchazi nejcasteji? Diky
-
- Návštěvník
Tak toho jsem se obaval nejvice. Tak diky za snahu a rady. Diky Ondra
-
- Návštěvník
Tak chi se jeste zeptat... Nahodou se mi stalo ze pri 555-tem pokusu se pocitac nahle rozjel ale v nepravidelnych intervalech uplne zamrzne a musim ho jen na tvrdo vypnout. Vsechno funguje jak ma,je zamrza. Nahodou se mi povedlo ho preinstalovat ale nic se nezmenilo. Myslite ze je stale chyba v motherboardu?
Jelikož je to NTB a ten krom Motherboardu obsahuje "jen" ramky, HDD a mechaniky
tak nejčastější závada bývá tam
Můžu Vám sem "přihrát" nějakého kolegu co je přes HW a ten Vám může doporučit testovací nástroje se kterými se dá zjistit co konkrétně odešlo/odchází.

-
- Návštěvník
to by bylo super. Diky moc. Snad ten kolega bude mit cas a trpelivost. Jeste jednou diky
Rudy píše:Když mu najede a zamrzne, tak na tom steně nic nevyzkouší. Zkusil bych v prvé řadě Memtest z bootovacího CD. Pokud mu nabootuje z CD, může to ukazovat na disk, příp. na RAMky. Memtest by je pak měl odhalit. Vidím to ale spíš na průšvih na MB, nebo v lepším případě na povytažené, nebo zoxydované konektory (RAM banky). V tomhle se na dálku těžko radí.
-
- Návštěvník
Super. Diky za radu. Hned jak bude mozne,tak to zkusim a dam vedet.....
-
- Návštěvník
Tak se mi podarilo bez problemu nabootovat cd a uspesne se mi povedlo preinstalovat pocitac. Behem procesu se pocitac choval uplne normalne a bez jedineho zamrznuti se vse nainstalovalo. nebyl problem otevrit jakykoliv soubor ale beda kdyz jsem otevrel int.prohlizec a chtel napsat nejakou adresu. To pak zamrzne pri prvnim stlaceni jakekoliv klavesnice. Zkusim nejakym zazrakem vytvorit log a dat ho sem. Jen se chci jeste zeptat,jak mam udelat ten memtest!
Dobrý večer, záskok za kolegu
Chcete ještě udělat ten Memtest? Mám Vám napsat postup?

Chcete ještě udělat ten Memtest? Mám Vám napsat postup?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
-
- Návštěvník
Ano.... dekuji

http://www.memtest.org/download/2.11/me ... 11.iso.zip
-musíte vypálit ISO, v nějakém programu který to dokáže, Nero, Imgburn
-Vypálené cd vložte do pc, restartujte a nechejte z něj nabootovat, napřed musíte nastavit v Biosu bootování z cd romky.
-nechte RAM testovat alespon několik hodin, klidně i půl dne

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!