Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Photoshop

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
nurder
Návštěvník
Návštěvník

Photoshop

#1 Příspěvek od nurder »

Dobrý den, mám menší dotaz. Nainstaloval sem si photoshop cs2, ale po nějaký době jsem si chtěl nainstalovat photoshop cs4. Bohužel mi to napíše chybu " Při instalaci se vyskytla chyba a nelze pokračovat. Vyžádejte pomoc od zákaznické podpory Adobe. Internal Error 2739. Děkuju moc za každou radu

earl
VIP
VIP

Re: Photoshop

#2 Příspěvek od earl »

Zdravim,
Vyžádejte pomoc od zákaznické podpory Adobe
to jste jiste zkousel,a jak jste dopadl?
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
ObrázekAKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ObrázekZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ObrázekNEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

nurder
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od nurder »

No nezkoušel. To mám napsat mail do firmy adobe ?

earl
VIP
VIP

#4 Příspěvek od earl »

Samozrejme,od toho tu technicka podpora je. :)
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
ObrázekAKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ObrázekZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ObrázekNEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

balooator
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od balooator »

Musíte nejprve dokonale odinstalovat původní verzi PS 2 a pročistit PC od všech zbytků tohoto programu včetně registrů, např. programem Ccleaner, Photoshop je tímto problémem vyhlášený.

Zamčeno