Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Nainštaloval som si avast free antivirus a hlási mi toto:
Keď dám opraviť alebo zapnúť tak sa nič neopraví... a keď si zapnem outlook tak sa to same opraví:
ale keď zatvorím outlook tak zase sa vypne mailový štít...
Predtým nez som nainštaloval avast free antivirus som skusil avast pro antivirus alebo avast internet security (nie som si isty ktorú verziu) a tam som mal problem z Firewallom tak preto som to odinštaloval. No a teraz som skusil avast free antivirus a teraz tento problem. Tiež počítač sa dlkšie zapínal po nainštalovaní avastu... V čom je chyba? ďakujem
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Na čo je dobry tento log? Keďže mi avast blbol tak teraz tam mam pre istotu aviru pokial sa nevyriesi problem s avastom dufam že nevadí (myslim tým že či kvoli tomu logu tam mam mat avast ). ak ano tak to preinštalujem.
Logfile of random's system information tool 1.06 (written by random/random)
Run by Rasto at 2010-02-25 08:58:01
Microsoft Windows 7 Ultimate Service Pack 2
System drive C: has 23 GB (57%) free of 40 GB
Total RAM: 2047 MB (64% free)
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 8:58:06, on 25. 2. 2010
Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385)
Boot mode: Normal
pote spustte aplikaci pod uctem s administratorskym opravnenim
hned po startu se zobrazi obrazovka s licencnimi podminkami, pokracujte kliknutim na tlacitko Ano.
v klidu si postavte na kafe (cela akce trva cca. 5-10 minut, nekdy i dele - dle toho, o jak rychly stroj se jedna a kolika soubory se skener bude muset prodirat), behem skenu se nepokousejte spoustet zadne jine aplikace ani nic jineho
behem skenovani nepropadejte panice, vas stroj muze byt restartovan (predevsim pri prvni aplikaci skeneru)
upozorneni: pokud pouzivate antispyware s rezidentnim stitem, prepnete jeho rezidentni stit do Install Mode, pripadne jej po dobu skenu uplne deaktivujte, protoze dochazi pri skenu a vymazu pripadneho malware k nezadoucim kolizim s rezidentem antispyware
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.