Dobrý den, mám prosbu - dotaz. Mám Win XP + Avast + Win Defender. O víkendu jsem zjistil, že Defender měl problém s C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Temp\SLXIKKFR.exe (nakonec ho povolil). Nepodařilo se mi nic vygooglit, což je divné. Víte někdo co je to za proces - SLXIKKFR.exe?
Rád bych zjistil co je to za proces a jak potencionálně nebezpečný ten proces mohl být a co s tím dělat. Zda je nutný reinstall nebo to lze řešit jinak. Jinak ohledně traficcu - v té době jsem si hrál s Sysinternals Suite (jestli to něco napoví?). Díky.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
SLXIKKFR.exe
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
SLXIKKFR.exe
Naposledy upravil(a) astridlindgren dne 19 úno 2010 20:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Návštěvník
Re: SLXIKKFR.exe
Zde jsem se obrátil proto, neboť na živě jsem dostal jenom obecnou odpověď, že to není O.K. (což jsem samozřejmě tušil - proto jsem se ptal). Měl jsem za to, že zde najdu někoho kdo se s tím již setkal (snad viry a živě nejsou jedno a to samé 
Jestli se tady najde někdo, kdo bude ochoten mi poradit, rád budu samozřejmě pokračovat zde.

Jestli se tady najde někdo, kdo bude ochoten mi poradit, rád budu samozřejmě pokračovat zde.
-
- Návštěvník
---
Naposledy upravil(a) astridlindgren dne 19 úno 2010 20:54, celkem upraveno 1 x.
-
- Návštěvník
---
Naposledy upravil(a) astridlindgren dne 19 úno 2010 20:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Návštěvník
---
Naposledy upravil(a) astridlindgren dne 19 úno 2010 20:57, celkem upraveno 2 x.
-
- Návštěvník
---
Naposledy upravil(a) astridlindgren dne 19 úno 2010 20:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Návštěvník
O.K.
Mockrát děkuji Naughtymu za rychlou a efektivní spolupráci a pomoc.

Naposledy upravil(a) astridlindgren dne 18 úno 2010 21:30, celkem upraveno 1 x.