Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Lcd monitor

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kodl74
Návštěvník
Návštěvník

Lcd monitor

#1 Příspěvek od kodl74 »

Dobrý večer, mám jen malou otázečku. Dostal sem lcd monitor Acer AL 2017 a když ho zapojím tak akorát problikne a pak nejde, tak se chci zeptat oplatí se oprava nebo ho mám rovnou zrecyklovat. Monitor zkoušen na třech počítačích a pořád to stejný. Dík za odpověd.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Lcd monitor

#2 Příspěvek od Rudy »

Pokud budu znát přwsnou příčinu, řeknu vám, zda se to vyplatí, či ne. Problém mohou způsobovat vyschlé filtrační kondenzátory zrovna tak, jako řídicí elektronika. Výměna těch kondenzátorů by se vyplatila.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

kodl74
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od kodl74 »

Dám to do servisu a uvidím. Jestli to doopravdy budou jen ty kondenzátory tak to opravím, když ne tak to pujde do šrotu, jelikož řídící jednotka by mě stála víc než novej lcd

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

kodl74 píše:Dám to do servisu a uvidím. Jestli to doopravdy budou jen ty kondenzátory tak to opravím, když ne tak to pujde do šrotu, jelikož řídící jednotka by mě stála víc než novej lcd
To, že stála, na to vemte jed.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

kodl74
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od kodl74 »

Tak to byli ty kondenzátory. Stálo mě to pár piv v hospodě. :D

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

kodl74 píše:Tak to byli ty kondenzátory. Stálo mě to pár piv v hospodě. :D
OK. Myslel jsem si to. Je to častá závada.

Varování:

Odpovědět