Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nero, vista a vypalovačka LG
Moderátor: Moderátoři
Nero, vista a vypalovačka LG
Zdarec lidi, mám pořád problém a potřeboju moc pomoct.
popíšu problém:
Zapnu PC, spustím nero burning rom, vytvořím nové cd, zmáčknu tlačítko vypálit, vyjede šuplík na cd
a v tom už nefunguje na předním panelu vypalovačky tlačítko zajet. Po nějaké době několika zmáčknutí šuplík zajede,
ale už vypalovačku v oknech nenajdu. ani přes správce systému, prostě nikde. Pro další použití je třeba tvrdý restart.
Zvláštní na tom je, že když si dám pozor a cd zajedu na vypálení předem ručně, aby si nero nevyjíždělo samo a zakážu
vyjetí šuplíku na konci, tak to funguje, ale já potřebuju vypalovat třeba 200 kopií jednoho cd a takovýmto způsobem to
prostě nejde.
Měl jsem originál nero verzi 7. Fungoval dobře a plně postačovala, až do té doby kdy jsem přešel na Visty.
Prvním řešením bylo koupit nejnovější nero. Mám nové asi 3 týdny - nepomohlo. Výměna DVD mechaniky - nepomohlo.
Netušíte někdo, nemáte nějaké řešení ? Prosím o pomoc, nebo se z toho zblázním.
Díky Díky všem
Nero 9.4.17.0, Vista Business, LG GH22LS30 a LG GH40L
popíšu problém:
Zapnu PC, spustím nero burning rom, vytvořím nové cd, zmáčknu tlačítko vypálit, vyjede šuplík na cd
a v tom už nefunguje na předním panelu vypalovačky tlačítko zajet. Po nějaké době několika zmáčknutí šuplík zajede,
ale už vypalovačku v oknech nenajdu. ani přes správce systému, prostě nikde. Pro další použití je třeba tvrdý restart.
Zvláštní na tom je, že když si dám pozor a cd zajedu na vypálení předem ručně, aby si nero nevyjíždělo samo a zakážu
vyjetí šuplíku na konci, tak to funguje, ale já potřebuju vypalovat třeba 200 kopií jednoho cd a takovýmto způsobem to
prostě nejde.
Měl jsem originál nero verzi 7. Fungoval dobře a plně postačovala, až do té doby kdy jsem přešel na Visty.
Prvním řešením bylo koupit nejnovější nero. Mám nové asi 3 týdny - nepomohlo. Výměna DVD mechaniky - nepomohlo.
Netušíte někdo, nemáte nějaké řešení ? Prosím o pomoc, nebo se z toho zblázním.
Díky Díky všem
Nero 9.4.17.0, Vista Business, LG GH22LS30 a LG GH40L
Re: Nero, vista a vypalovačka LG
To bude asi problém napaľovčky
mozes skusit nejaky prakticky nastroj alebo gaget na plochu ak mas windows vista pre softwarovy prikaz na otvorenie/zatvorenie mechaniky

mozes skusit nejaky prakticky nastroj alebo gaget na plochu ak mas windows vista pre softwarovy prikaz na otvorenie/zatvorenie mechaniky

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
to martin195
tento dotaz byl zdejšími řešiteli ignorován zřejmě proto, že tazatel nevysvětlil, proč vytváří 200 kopií CD pro vlastní potřebu.
Je tu důvodné podezření z porušování zákona, což je v rozporu s etickými pravidly tohoto fóra.
tento dotaz byl zdejšími řešiteli ignorován zřejmě proto, že tazatel nevysvětlil, proč vytváří 200 kopií CD pro vlastní potřebu.
Je tu důvodné podezření z porušování zákona, což je v rozporu s etickými pravidly tohoto fóra.
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Tak to se omlouvám, že jsem nedal vysvětlení proč 200 kopií. Nenapadlo mně to.
Tady je:
Pro společnost, kde dělám vypaluji katalog CD nebo DVD, záleží pro jakou koncovou skupinu to je. Jestli malý zákazník nebo projektant.
Proč si to nenecháme udělat někde hromadně ? No protože se obsah může změnit i několikrát do měsíce a pro mně je lepší udělat neuzavřenou kopii, abych ji mohl někdy případně opravit.
To je snad srozumitelné vysvětlení. Nejedná se o žádné porušování zákona. A jak jsem psal, používám na to legální Windows Vista, legální Nero atd. Práva na software, která tohle CD nebo DVD generuje taky vlastníme.
to martin195
to mi docela dobře nejde, když vypluji tak to trvá několik hodin, tak kdokoliv jde kolem PC a je venku šuplík, tak vezme čisté CD a vymění to co tam je a zasune šuplík atd. až mám 20 nebo 100 kopií. Dle potřeby
Tady je:
Pro společnost, kde dělám vypaluji katalog CD nebo DVD, záleží pro jakou koncovou skupinu to je. Jestli malý zákazník nebo projektant.
Proč si to nenecháme udělat někde hromadně ? No protože se obsah může změnit i několikrát do měsíce a pro mně je lepší udělat neuzavřenou kopii, abych ji mohl někdy případně opravit.
To je snad srozumitelné vysvětlení. Nejedná se o žádné porušování zákona. A jak jsem psal, používám na to legální Windows Vista, legální Nero atd. Práva na software, která tohle CD nebo DVD generuje taky vlastníme.
to martin195
to mi docela dobře nejde, když vypluji tak to trvá několik hodin, tak kdokoliv jde kolem PC a je venku šuplík, tak vezme čisté CD a vymění to co tam je a zasune šuplík atd. až mám 20 nebo 100 kopií. Dle potřeby
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tvoje vysvětlení lze přijmout.
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26hs%3Drr7
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=940&t=1051087
zkus ještě něco vygooglit
Pokud to není v ovladačích k palírnám, tak mi tu doporučují obrátit se na technickou podporu Nera
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26hs%3Drr7
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=940&t=1051087
zkus ještě něco vygooglit
Pokud to není v ovladačích k palírnám, tak mi tu doporučují obrátit se na technickou podporu Nera
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Ahoj lidi, už jsu z toho nešťastný. Koupil jsem novou mechaniku Samsung a pořád to samé. Vyzkoušel jsem už všechny rady co jsem našel a nic.
Netušíte někdo ještě, kde může být zakopaný pes ?
Díky všem za pomoc
Netušíte někdo ještě, kde může být zakopaný pes ?
Díky všem za pomoc
tak potom len nejaka drobna chyba v zakladnej doske, inac si to neviem vysvetlit
Mno,tak vážné to nebude. Kombinace večně zabugovaného Nera (řada fatálních chyb byla odstraněna,další čekají na odhalení) a Visty téměř vždy věstí problémy. Co jiné vypalovací programy?
Anti Spam-dárek pro všechny spamboty světa
Jak slyším Nero mám pupínky. Tento moloch je systémová brzda. Netroufám si říct jestli jiný SW odstraní problém, ale minimálně za vyzkoušení bych nic nedal. Chtěl jsem navrhnou Ashampoo Burning Studio s podobným GUI, ale free verze asi nesplní podmínky použití. Rozhodně bych ho ale zkusil a následně koupil.
Předtím odiinstalovat Nero včetně všech jeho utilit a taktéž ostatní emulátory mechanik (Alcohol, Daemon...). Taky bych v BIOS omrknul detekci mechaniky a její nastavení na Auto. V task manageru ověřit DMA, podpis driveru, nainstalovat Intel matrix storage, zapojit rozhraní mechaniky (kšanda/SATA) na jiný port...
Předtím odiinstalovat Nero včetně všech jeho utilit a taktéž ostatní emulátory mechanik (Alcohol, Daemon...). Taky bych v BIOS omrknul detekci mechaniky a její nastavení na Auto. V task manageru ověřit DMA, podpis driveru, nainstalovat Intel matrix storage, zapojit rozhraní mechaniky (kšanda/SATA) na jiný port...
V nekomerční zóně prosím TYKAT...
Doporučuji NERO 10.
Oproti 9 je vylepšeno několik věcí
.
Oproti 9 je vylepšeno několik věcí