Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modrá smrt u Win 7 Prof-64Bit
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Modrá smrt u Win 7 Prof-64Bit
Pc je asi půl roku staré pro jistotu posílám parametry jeho
zdroj-Fortron Epsilon 80PLUS 600W
Case- Aerocool Syclone černá
Deska-ASUS P6T Deluxe
Procesor- Intel Core i7-920 BOX
Paměti-Zeppelin Gold 6GB (kit 3x 2GB) 1600MHz
Primární disk-Samsung SpinPoint F1 3.5" 1TB HD103UJ
Grafická karta-Zotac GTX 275 896MB DDR3
DvD-82-LG GH22NS30 SecurDisc černá OEM
Klavesa a mys asi nezajimá ale pro jistotu :
Genius Navigator 525 Laser, USB
Logitech Wave Keyboard USB černá
Ještě v Pc jsou dva přídavné disky na SATA I 250 tky stare které mám jako uložiště bordelu když dělám na grafice.
A co se stalo?
Hraju Empire TW (originálku předem říkám!) a najednou se mě začíná škubat zvuk...potom trochu hra a najednou modrá smrt....
Infa s logu jak jdou po sobě po pádu
1)Systém se znovu restartoval, aniž by se předtím zcela vypnul. Tato chyba mohla být způsobena tím, že systém přestal reagovat, selhal nebo že došlo k neočekávané ztrátě napájení. Id událost :41
2)Předchozí vypnutí systému (22:18:47, 9.2.2010) bylo neočekávané.
Id událost :6008
3)Ze souboru úplného výpisu nelze vytvořit soubor s minimálním výpisem.
Id událost :1005
4)Počítač byl restartován z procesu kontroly chyb. Kontrola chyb: 0x00000101 (0x0000000000000019, 0x0000000000000000, 0xfffff88002f64180, 0x0000000000000002). Výpis byl uložen do: C:\Windows\MEMORY.DMP. ID hlášení:
Id událost: 1001
5)Při přenosu byly vyřazeny události auditu. 0
Id událost 1101
6)Došlo k závažné chybě hardwaru.
Ohlášeno součástí: Jádro procesoru
Zdroj chyby: Výjimka testu počítače
Typ chyby: Chyba vnitřního časovače
ID procesoru: 2
Další informace jsou obsaženy v podrobném zobrazení tohoto záznamu.
Id událost :18
Ještě bych podotknul že když jsem hrál ETW tak mě steam stahoval ještě jednu hru ale to by tím nemělo být nebo´t to padá třeba i u Sims3 co hraje drahá polovička...Stejnej ale případ nejdříve začal blbnout zvuk z beden...přerušovanej trhanej...po pul hodině modra smrt.
Jakoukoliv radu uvítám Pc je v záruce a prošlo zahřívacíma testama u Alafacomu.
Jinak samozřejmě antivir Avast , a běží mě TuneUp Utility bez power boostu na to mam Asus Engine 6. Pravydelně čištění registrů i přes CCleaner a taky používam spyboot a Adware.
zdroj-Fortron Epsilon 80PLUS 600W
Case- Aerocool Syclone černá
Deska-ASUS P6T Deluxe
Procesor- Intel Core i7-920 BOX
Paměti-Zeppelin Gold 6GB (kit 3x 2GB) 1600MHz
Primární disk-Samsung SpinPoint F1 3.5" 1TB HD103UJ
Grafická karta-Zotac GTX 275 896MB DDR3
DvD-82-LG GH22NS30 SecurDisc černá OEM
Klavesa a mys asi nezajimá ale pro jistotu :
Genius Navigator 525 Laser, USB
Logitech Wave Keyboard USB černá
Ještě v Pc jsou dva přídavné disky na SATA I 250 tky stare které mám jako uložiště bordelu když dělám na grafice.
A co se stalo?
Hraju Empire TW (originálku předem říkám!) a najednou se mě začíná škubat zvuk...potom trochu hra a najednou modrá smrt....
Infa s logu jak jdou po sobě po pádu
1)Systém se znovu restartoval, aniž by se předtím zcela vypnul. Tato chyba mohla být způsobena tím, že systém přestal reagovat, selhal nebo že došlo k neočekávané ztrátě napájení. Id událost :41
2)Předchozí vypnutí systému (22:18:47, 9.2.2010) bylo neočekávané.
Id událost :6008
3)Ze souboru úplného výpisu nelze vytvořit soubor s minimálním výpisem.
Id událost :1005
4)Počítač byl restartován z procesu kontroly chyb. Kontrola chyb: 0x00000101 (0x0000000000000019, 0x0000000000000000, 0xfffff88002f64180, 0x0000000000000002). Výpis byl uložen do: C:\Windows\MEMORY.DMP. ID hlášení:
Id událost: 1001
5)Při přenosu byly vyřazeny události auditu. 0
Id událost 1101
6)Došlo k závažné chybě hardwaru.
Ohlášeno součástí: Jádro procesoru
Zdroj chyby: Výjimka testu počítače
Typ chyby: Chyba vnitřního časovače
ID procesoru: 2
Další informace jsou obsaženy v podrobném zobrazení tohoto záznamu.
Id událost :18
Ještě bych podotknul že když jsem hrál ETW tak mě steam stahoval ještě jednu hru ale to by tím nemělo být nebo´t to padá třeba i u Sims3 co hraje drahá polovička...Stejnej ale případ nejdříve začal blbnout zvuk z beden...přerušovanej trhanej...po pul hodině modra smrt.
Jakoukoliv radu uvítám Pc je v záruce a prošlo zahřívacíma testama u Alafacomu.
Jinak samozřejmě antivir Avast , a běží mě TuneUp Utility bez power boostu na to mam Asus Engine 6. Pravydelně čištění registrů i přes CCleaner a taky používam spyboot a Adware.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modrá smrt u Win 7 Prof-64Bit
Těžko říci, co konkrétně problém způsobuje. Spíše se přikláním k hardwaru, i když na vině mohou být i ovladače. Nainstalujte Speedfan: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /speedfan/ a za provozu sleduije teplotu jednotlivých komponent. Může se systém předhřívat, když, jak tvrdíte, problém nastane při hraní her, což jsou aplikace značně náročné na systémoivé prostředky. Pokud se teplota bude držet pod cca 65°C, zkuste reinstalovat ovaladač zákl. desky a gr. karty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Zkusím...pokuď by někoho napadlo něco ještě prosím napište.... 

Omlouvám se za vstup.
Mrkněte se do složky Windows\Minidump zda tam jsou nějaké soubory s minivýpisy paměti.
Pokud ne, tak si nastavte v Tento počítač->Vlastnosti->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace->nastavte na "Omezený výpis stavu paměti"
a běžte si zahrát. Poté až to znovu spadne mrkněte do složky Minidump, jestli se již minidump vytvořil. Ten potom někde upněte, ať si ho mohu stáhnout na analýzu.
Mrkněte se do složky Windows\Minidump zda tam jsou nějaké soubory s minivýpisy paměti.
Pokud ne, tak si nastavte v Tento počítač->Vlastnosti->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace->nastavte na "Omezený výpis stavu paměti"
a běžte si zahrát. Poté až to znovu spadne mrkněte do složky Minidump, jestli se již minidump vytvořil. Ten potom někde upněte, ať si ho mohu stáhnout na analýzu.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Rozumím hned v pátek se na to vrhnu a nemusíte se omlouvat, každá rada která povede k výsledku je pro mě drahá. Moc děkuji.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
1: Zde bych videl jisty problem v ramkach.. zepeliny jsou strasne levne ale strasne obycejne pameti..jedou dobre snad jen na amd masinach s dual core.. pochybuju zeby v teto sestave ktera je jinak pekne sestavena a podobne delam take ...zeby jely ok... asusy jsou ruzezrane desky a nejvic jim chutnaji Corsairy popr levnejsi samsung pameti... v nekterych pripadech dobre funguji i patrioty.....
Ty pameti z toho dobreho vyberu bijou do oci...
Zkuste je aspon shodit frekvencne o jeden rad dolu aby byly poddimenzovane...
hodnoty latence dejte at si osaha automat
a test.....
2: pokud pretaktovavate cokoliv.. vratte zpet na default a otestujte.... zrovna skubani zvuku je typicky projev prilis pretaktovaneho pc....
popr take bodu 5 .....ale nebudu soudit neb nevim jak na tom jste s nastavenim....
3: zkuste 3d mark a podobne kousky a nechte jej jet ve smycce nekolik hodin...
protoze......:
4: ... muze jit o interni chybu hry....
5: problemy muzou zpusobovat i stare ovladace komponent...stejne jako i prilis nove
)
nikdy nevite co vyrobce podela...jedno je jiste... instalaci jinych nez tech co mate ted
overite zda to dela toto.....
6: chlazeni komponent.....jedna velka kapitola........
7: c:/chkdsk /f popr rovnou radeji /r
8: defragmentace herni i systemove partition...
atd atd atd...... je toho milion......
Ty pameti z toho dobreho vyberu bijou do oci...
Zkuste je aspon shodit frekvencne o jeden rad dolu aby byly poddimenzovane...
hodnoty latence dejte at si osaha automat

2: pokud pretaktovavate cokoliv.. vratte zpet na default a otestujte.... zrovna skubani zvuku je typicky projev prilis pretaktovaneho pc....

3: zkuste 3d mark a podobne kousky a nechte jej jet ve smycce nekolik hodin...
protoze......:
4: ... muze jit o interni chybu hry....
5: problemy muzou zpusobovat i stare ovladace komponent...stejne jako i prilis nove

nikdy nevite co vyrobce podela...jedno je jiste... instalaci jinych nez tech co mate ted
overite zda to dela toto.....
6: chlazeni komponent.....jedna velka kapitola........
7: c:/chkdsk /f popr rovnou radeji /r

8: defragmentace herni i systemove partition...
atd atd atd...... je toho milion......

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
zepeliny jsem bral kvuli ceně přiznávám a protože u nich uváděli že je to testováno na I7 a jsou bezproblému ( já vím kec ..už teď ano). Nataktované nic nemám a ovladače přiznávám že jsme se sanžil dát nejnovější ač u Asusu to byl doslova porod....Zaltej intel a jejich pack.
chkdsk rovnou zkusim hned teď
Ty Minidumpy tam byli dávám odkaz na ně
http://www.ulozto.cz/3953038/desktop.rar
chkdsk rovnou zkusim hned teď
Ty Minidumpy tam byli dávám odkaz na ně
http://www.ulozto.cz/3953038/desktop.rar
Jak dlouho máte tu myš a neinstaloval jste před těmi problémy nový ovladač té myši?
V jednom případě se dopouští chyby ovladač myši (ovladač od Genius) gHidPnp.Sys, který provádí nějakou operaci s příliš vysokým IRQL, než je dovoleno.
Dále nějaký ovladač trpí zřejmě chybou přetečení nebo podtečení paměťového bufferu a poškozuje hlavičku paměťového fondu.
K detekci takového ovladače je nutno spustit Driver Verifier a povolit alokaci paměti ze speciálního fondu. Koukal jsem, že už s ním máte zkušenosti (ovladač myši):
Start->Spustit->napište verifier+ enter->Vytvořit uživatelské nastavení->Další->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->Další->zathněte speciální fond a kontrolu fondu->Další->Vybrat ovladače ze seznamu->Další->zde zatrhněte všechny ovladače, u kterých není jako zprostředkovatel uveden Microsoft->Dokončit.
Restartujte PC.
Až ten chybný ovladač udělá chybu, objeví se BSOD a restartuje se PC. Po novém spuštění systému se ve složce Windows\Minidump vytvoří nový minidump, kde by již mělo být upřesněno, který ovladač chybuje. Ten minidump opět upněte.
Pokud by se po restartu nedařilo normálně spustit systém (při bootování by to padalo do BSOD)
spusťte systém v nouzovém režimu, kdy je Driver Verifier deaktivován, do Spustit napište opět verifier, odentrujte a zvolte Odstranit existující nastavení->Dokončit
Systém může být se spuštěným Verifierem zpomalený.
Také bych provedl test paměti pomocí GoldMemory (10-12 hodin)
V jednom případě se dopouští chyby ovladač myši (ovladač od Genius) gHidPnp.Sys, který provádí nějakou operaci s příliš vysokým IRQL, než je dovoleno.
Dále nějaký ovladač trpí zřejmě chybou přetečení nebo podtečení paměťového bufferu a poškozuje hlavičku paměťového fondu.
K detekci takového ovladače je nutno spustit Driver Verifier a povolit alokaci paměti ze speciálního fondu. Koukal jsem, že už s ním máte zkušenosti (ovladač myši):
Start->Spustit->napište verifier+ enter->Vytvořit uživatelské nastavení->Další->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->Další->zathněte speciální fond a kontrolu fondu->Další->Vybrat ovladače ze seznamu->Další->zde zatrhněte všechny ovladače, u kterých není jako zprostředkovatel uveden Microsoft->Dokončit.
Restartujte PC.
Až ten chybný ovladač udělá chybu, objeví se BSOD a restartuje se PC. Po novém spuštění systému se ve složce Windows\Minidump vytvoří nový minidump, kde by již mělo být upřesněno, který ovladač chybuje. Ten minidump opět upněte.
Pokud by se po restartu nedařilo normálně spustit systém (při bootování by to padalo do BSOD)
spusťte systém v nouzovém režimu, kdy je Driver Verifier deaktivován, do Spustit napište opět verifier, odentrujte a zvolte Odstranit existující nastavení->Dokončit
Rozumím jakmile dorazím dom po práci jdu na to...
Myš jsem dostal přímo k tomu a instalovala to bohužel k mé nelibosti Alfa..ale abych měl záruku tak jsem k tomu musel svolit. Upřímě jsem byl dost nemile překvapen ale to je vedlejší . Uděláme test Op Ram a dále udělám to co popisujete. Vycházím s toho co jste napsal že je problém s ovladačem nebo pamětí. Dále musím ješte podotknout že jsem téže pátral a narazil jsem na zajimavou věc. Mám reprobedny Genius 5.1 a ovladač na to od Realteku byl hodně starý. Tak jsme ho přeinstaloval a dokonce už i hry mě sami ukazují že mám 5.1 (předtím to nedělalo ) tak uvidíme jestli to taky nemělo podíl na tom...
Každopádně všem děkuji za názory, i pomoc budu pokračovat dle vašich instrukcí
(za Cz se předem omlouvám, není to vzděláním ale dlouho jsem byl v zahraničí..asi šest let a Cz ze mě hodně vypršela)
Myš jsem dostal přímo k tomu a instalovala to bohužel k mé nelibosti Alfa..ale abych měl záruku tak jsem k tomu musel svolit. Upřímě jsem byl dost nemile překvapen ale to je vedlejší . Uděláme test Op Ram a dále udělám to co popisujete. Vycházím s toho co jste napsal že je problém s ovladačem nebo pamětí. Dále musím ješte podotknout že jsem téže pátral a narazil jsem na zajimavou věc. Mám reprobedny Genius 5.1 a ovladač na to od Realteku byl hodně starý. Tak jsme ho přeinstaloval a dokonce už i hry mě sami ukazují že mám 5.1 (předtím to nedělalo ) tak uvidíme jestli to taky nemělo podíl na tom...
Každopádně všem děkuji za názory, i pomoc budu pokračovat dle vašich instrukcí
(za Cz se předem omlouvám, není to vzděláním ale dlouho jsem byl v zahraničí..asi šest let a Cz ze mě hodně vypršela)
Je tu možnost, že bude chyba v těch ovladačích zvukovky. Jestli jste problémy zaznamenal až po instalaci nových, je to dost pravděpodobné. Uvidíme, co ukáže nový minidump.
Pokud nepotřebujete nějaké rozšířené funkce myši a hodláte myš používat jen jako myš
, doporučuji se zcela zbavit toho ovladače od Genius. Bude nahrazen standardním od Microsoftu. (já jsem prostě na software od Genius vysazený, mám s jejich ovladači příšerné zkušenosti)
Pokud nepotřebujete nějaké rozšířené funkce myši a hodláte myš používat jen jako myš

Rozumím pujde k čertu ja svoji myšku mám jen na myšování, nejsme profi hráč aní nejsem něják na MNO hry...stačilo být pár let adminem na to aby člověk rychle vystřízlivěl:)
MiliNess píše:Jak dlouho máte tu myš a neinstaloval jste před těmi problémy nový ovladač té myši?
Restartujte PC.
Tak jsem udělal to co jste poradil ale kontrolu fondu jsem nenasel v seznamu asi ale mate na mysli sledovani fondu tak to jsem zadal...
Ano. Měl byste mít zatržený "speciální fond" (to je nejpodstatnější) a "kontrolu fondu".
Dobrý den
Tak zatím ta potvora nepadla, jakmile ale to udělá tak sem hodím ty logy, paměti projeté a nic:(
Našel jsem ještě jeden problém s kterým si nevým rady a ani na jiném foru a tak jdu s prosbou sem ( přišlo mě banální Vás tímto otravovat)
Dělám mody pro seriii Medial Total War II( hra - strategie samozrejmne orginálka) po přejití s Vist na 7 64 Bit už tuhle hru nerozjedu s důvodu Dodnetu. Ostatním kolegům to jede jen mě ale ne.
Když se pokusím hru rozjet tak :
microsoft Net Framework
input string was not in a correct format
a pak log jak prase:
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
************** Exception Text **************
System.FormatException: Input string was not in a correct format.
at System.Number.ParseDouble(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
at System.Double.Parse(String s, NumberStyles style, IFormatProvider provider)
at System.Convert.ToDouble(String value, IFormatProvider provider)
at System.String.System.IConvertible.ToDouble(IFormatProvider provider)
at System.Convert.ToDouble(Object value)
at UpdateLib.UpdateCore.Init(String updateDbPath, String versionDbPath, Boolean isUpdater)
at Launcher.LauncherMainForm.LauncherMainForm_Load(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 1.0.5000.0
Win32 Version: 1.1.4322.2443
CodeBase: file:///c:/windows/microsoft.net/framework/v1.1.4322/mscorlib.dll
----------------------------------------
Launcher
Assembly Version: 1.0.2669.20298
Win32 Version: 1.0.2669.20298
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/launcher.exe
System.Windows.Forms
Win32 Version: 1.1.4322.2032
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system.windows.forms/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/system.windows.forms.dll
System
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/system.dll
CoreLib
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/CoreLib.DLL
System.Drawing
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system.drawing/1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/system.drawing.dll
SkinLib
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/SkinLib.DLL
AxInterop.SHDocVw
Assembly Version: 1.1.0.0
Win32 Version: 1.1.0.0
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/AxInterop.SHDocVw.DLL
Interop.SHDocVw
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/Interop.SHDocVw.DLL
Accessibility
Win32 Version: 1.1.4322.573
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/accessibility/1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/accessibility.dll
UpdateLib
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/UpdateLib.DLL
System.Xml
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system.xml/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/system.xml.dll
Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback
Assembly Version: 1.0.2902.0
Win32 Version: 5.04.00.2904
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/microsoft.directx.audiovideoplayback/1.0.2902.0__31bf3856ad364e35/microsoft.directx.audiovideoplayback.dll
Microsoft.DirectX
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/microsoft.directx/1.0.2902.0__31bf3856ad364e35/microsoft.directx.dll
************** JIT Debugging **************
To enable just in time (JIT) debugging, the config file for this
application or machine (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.
For example:
<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>
When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the machine
rather than being handled by this dialog.
Rozhodl jsem se podívan na své dodnety a tady to začalo být zajimavé.
Officiálně mě v uninstalu ukazuje jen dodnet 1.0 a Sp1 na to jiné ne...pokuď se pokusím nainstalovat 2.0 tak mě píše že je součástí systému a pokuď 3.0 tak viz SS
http://www.uloziste.net/thumb/5066/problem.png
Našel jsem dokonce i v adresáři Win Dodnety ale žel nemohu snima nic dělat...nemůže někdo pomoci
Tak zatím ta potvora nepadla, jakmile ale to udělá tak sem hodím ty logy, paměti projeté a nic:(
Našel jsem ještě jeden problém s kterým si nevým rady a ani na jiném foru a tak jdu s prosbou sem ( přišlo mě banální Vás tímto otravovat)
Dělám mody pro seriii Medial Total War II( hra - strategie samozrejmne orginálka) po přejití s Vist na 7 64 Bit už tuhle hru nerozjedu s důvodu Dodnetu. Ostatním kolegům to jede jen mě ale ne.
Když se pokusím hru rozjet tak :
microsoft Net Framework
input string was not in a correct format
a pak log jak prase:
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
************** Exception Text **************
System.FormatException: Input string was not in a correct format.
at System.Number.ParseDouble(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
at System.Double.Parse(String s, NumberStyles style, IFormatProvider provider)
at System.Convert.ToDouble(String value, IFormatProvider provider)
at System.String.System.IConvertible.ToDouble(IFormatProvider provider)
at System.Convert.ToDouble(Object value)
at UpdateLib.UpdateCore.Init(String updateDbPath, String versionDbPath, Boolean isUpdater)
at Launcher.LauncherMainForm.LauncherMainForm_Load(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
CodeBase: file:///c:/windows/microsoft.net/framework/v1.1.4322/mscorlib.dll
Launcher
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/launcher.exe
System.Windows.Forms
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system.windows.forms/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/system.windows.forms.dll
System
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/system.dll
CoreLib
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/CoreLib.DLL
System.Drawing
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system.drawing/1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/system.drawing.dll
SkinLib
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/SkinLib.DLL
AxInterop.SHDocVw
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/AxInterop.SHDocVw.DLL
Interop.SHDocVw
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/Interop.SHDocVw.DLL
Accessibility
Win32 Version: 1.1.4322.573
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/accessibility/1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/accessibility.dll
UpdateLib
CodeBase: file:///c:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/medieval%20ii%20total%20war/UpdateLib.DLL
System.Xml
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/system.xml/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/system.xml.dll
Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/microsoft.directx.audiovideoplayback/1.0.2902.0__31bf3856ad364e35/microsoft.directx.audiovideoplayback.dll
Microsoft.DirectX
CodeBase: file:///c:/windows/assembly/gac/microsoft.directx/1.0.2902.0__31bf3856ad364e35/microsoft.directx.dll
************** JIT Debugging **************
To enable just in time (JIT) debugging, the config file for this
application or machine (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.
For example:
<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>
When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the machine
rather than being handled by this dialog.
Rozhodl jsem se podívan na své dodnety a tady to začalo být zajimavé.
Officiálně mě v uninstalu ukazuje jen dodnet 1.0 a Sp1 na to jiné ne...pokuď se pokusím nainstalovat 2.0 tak mě píše že je součástí systému a pokuď 3.0 tak viz SS
http://www.uloziste.net/thumb/5066/problem.png
Našel jsem dokonce i v adresáři Win Dodnety ale žel nemohu snima nic dělat...nemůže někdo pomoci

takže padlo to znovu přesně tak jako předtím. Tentokrát jsem se pokusil shromáždit co nejvíce infomrací
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.256.48
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: c1
BCP1: FFFFF9803B8C0F30
BCP2: FFFFF9803B8C0253
BCP3: 0000000000BF40D8
BCP4: 0000000000000032
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\021610-21418-01.dmp
C:\Users\OEM\AppData\Local\Temp\WER-74428-0.sysdata.xml
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405
Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
Soubory na které odkazuje jsou tady
http://uloz.to/4008878/desktop.rar
Vypis Logu:
Počítač byl restartován z procesu kontroly chyb. Kontrola chyb: 0x000000c1 (0xfffff9803b8c0f30, 0xfffff9803b8c0253, 0x0000000000bf40d8, 0x0000000000000032). Výpis byl uložen do: C:\Windows\MEMORY.DMP. ID hlášení: 021610-21418-01
Snad jen ..nemůže to dělat přechod s Vist Bussnys na 7 Prof?
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.256.48
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: c1
BCP1: FFFFF9803B8C0F30
BCP2: FFFFF9803B8C0253
BCP3: 0000000000BF40D8
BCP4: 0000000000000032
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\021610-21418-01.dmp
C:\Users\OEM\AppData\Local\Temp\WER-74428-0.sysdata.xml
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405
Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
Soubory na které odkazuje jsou tady
http://uloz.to/4008878/desktop.rar
Vypis Logu:
Počítač byl restartován z procesu kontroly chyb. Kontrola chyb: 0x000000c1 (0xfffff9803b8c0f30, 0xfffff9803b8c0253, 0x0000000000bf40d8, 0x0000000000000032). Výpis byl uložen do: C:\Windows\MEMORY.DMP. ID hlášení: 021610-21418-01
Snad jen ..nemůže to dělat přechod s Vist Bussnys na 7 Prof?