Zdravím,
mám internet od UPC a FW Comodo. Už 3x Comodo našel novou síť k připojení (jiná IP adresa).
Problém je, že i když síť potvrdím, internet nefunguje (na hl. panelu se zobrazí připojení s vykřičníkem - žádné n. omezené přip.).
Musím ještě něco jiného v Comodu nastavovat, nebo je to chybou UPC, že prostě v tu chvíli nedodává šťávu?
Děkuji za odpověď.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Comodo a UPC internet
Moderátor: Moderátoři
Re: Comodo a UPC internet
Aha. Já se v nastavení comoda moc nevyznám. Co bych měla zkontrolovat po zmeně ip?
Re: Comodo a UPC internet
Napadla mne jedna možnost. Zkus prosím tuto změnu nastavení: firewall-základní-síťové zóny. Tam bys měla mít momentálně asi několik zón s názvy lokální síť #1, 2 atd. Dej odstranit všechny ostatní s označením #, kromě čísla 1. Bacha, jen tyto zóny, žádné jiné. Pokud si nebudeš jistá, neruš nic.
Vyber si lokální síť #1, její podúdaj IP v ..... (asi tak by měl ten podřádek začínat). Dej Upravit. Tam bys měla mít definované údaje v řádku Maska. I kdyby to bylo v jiném řádku, je to celkem jedno. Nastane změna.
Přes Tento počítač, vlastnosti systému, název počítače si zjistíš a zkopíruješ Úplný název počítače, bez závěrečné tečky. V Comodu si vybereš řádek Název hostitele a do něj zkopíruj tento název. Použít, použít. Pak případně restart PC a uvidíme.
Jestli by to vyšlo, tak by bylo fajn, Jestli to nevyjde, tak se bude muset hledat další řešení. Dej pak prosím vědět. Je to jen můj jednorázový nápad a nemám jej jak ověřit, nemám měnící se IP adresu.
Vyber si lokální síť #1, její podúdaj IP v ..... (asi tak by měl ten podřádek začínat). Dej Upravit. Tam bys měla mít definované údaje v řádku Maska. I kdyby to bylo v jiném řádku, je to celkem jedno. Nastane změna.
Přes Tento počítač, vlastnosti systému, název počítače si zjistíš a zkopíruješ Úplný název počítače, bez závěrečné tečky. V Comodu si vybereš řádek Název hostitele a do něj zkopíruj tento název. Použít, použít. Pak případně restart PC a uvidíme.
Jestli by to vyšlo, tak by bylo fajn, Jestli to nevyjde, tak se bude muset hledat další řešení. Dej pak prosím vědět. Je to jen můj jednorázový nápad a nemám jej jak ověřit, nemám měnící se IP adresu.
Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.
Comodo a UPC internet
Děkuji za ten návod. Zatím je internet v pořádku. Takže teď jenom čekat, až se zase změní IP (kéž by zůstala stejná co možná nejdýl
). Vyzkouším a dám vědět.