Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Rozdeľovanie partícií
Moderátor: Moderátoři
- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Rozdeľovanie partícií
Dobrý deň, v posledom čase mám dosť problém s miestom na systémovej partícii. Už nemám ani čo odinštalovať, programy na čistenie disku veľa neuvoľnia, softvér inštalujem na iný oddiel, mám vypnuté obnovovanie systému a mám len okolo 800 MB voľného miesta, ale ak systém využije aj to, tak sa stane že mám aj 0 KB. Systémová partícia má veľkosť asi 10 GB a je celkom prvá, ostatné sú za ňou, tak sa chcem spýtať, či bude veľké riziko ju skúsiť zväčšiť a teda inú zmenšiť. Hrozí tam strata dát?
- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozdeľovanie partícií
Dobre, presunul som ho na iný oddiel a získal som nejaké miesto. Dalo by sa ešte zmeniť cestu k premenným prostrediam TEMP a TMP tiež na iný oddiel?
Ano to lze provést také
Otevřete si vlastnosti systému (Buď pravým tlačítkem na Tento Počítač a dejte vlastnosti -> a nebo v Ovládacích panelech klikněte na System -> poté dejte záložku Upřesnit -> a poté dole tlačítko "proměnné prostředí".
Nejlepší by bylo zazálohovat a přidat alespoň 5 GB na systémovej oddíl

Nejlepší by bylo zazálohovat a přidat alespoň 5 GB na systémovej oddíl

- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
A môžte mi poradiť akým programom by som mal urobiť zálohu a tiež akým to zväčšenie oddielu?
- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Hitachi
Tak bohužel hitachi žádný freeware nástroj na zálohu neposkytuje narozdíl od WD a Seatools. Možná bych doporučil zazálohovat data a nastavení programů a v případě neúspěšného rozdělení provést novou čistou instalaci 

- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
A môžte mi poradiť nejaký program na zálohovanie a rozdeľovanie, nemusí byť free.
Na rozdělení disku http://www.extrawindows.cz/easeus-parti ... ows-zdarma
ten je zdarma a nebo placený od firmy Acronis
A co se týče zálohy tak placený taky od Acronisu můžu doporučit a nebo zdarma vcelku jakýkoliv program nemám s žádným osobní zkušenosti jelikož mám disk od Seagate a používám "jejich" (ořezaná verze od Acronisu) soft
ten je zdarma a nebo placený od firmy Acronis

A co se týče zálohy tak placený taky od Acronisu můžu doporučit a nebo zdarma vcelku jakýkoliv program nemám s žádným osobní zkušenosti jelikož mám disk od Seagate a používám "jejich" (ořezaná verze od Acronisu) soft