Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s grafikou
Moderátor: Moderátoři
Problém s grafikou
Ahoj, mám problém s grafikou ATI Sapphire, někdy se mi normálně, když jsem ve Windowsech, stane, že na grafice se rozsvítí červené světlo a vypne se monitor(už jen bliká), musím dát restart a nebo vypnout pomocí Ctrl+V, aniž bych tedy měl něco na monitoru.
Nevíte, v čem by mohlo být problém? Děkuji za každou radu..
Nevíte, v čem by mohlo být problém? Děkuji za každou radu..
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s grafikou
Zdravim,
pozrite sa do manualu od karty, co to cervene svetlo znamena.. a je to
pozrite sa do manualu od karty, co to cervene svetlo znamena.. a je to

Prave, to jsem chtel, jenze manual mi neprisel a na netu se mi nedari to najit 

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
0K.. tak mi, prosim, poslite presny model karty, skusim vam to na internete najst ja..
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
D1601 - Over temp protection enabled
D1602 - EXT 12V fault
Takze bud je to prehriatie, alebo zlyhanie napajania. Pozrite sa, ktora ta kontrolka svieti, pripadne odskusajte napatie, co tam zo zdroja ide.
Ak to nebude napatim, overte funkcnost ventilatoru, ak je karta v zaruke, tak ju reklamujte.
D1602 - EXT 12V fault
Takze bud je to prehriatie, alebo zlyhanie napajania. Pozrite sa, ktora ta kontrolka svieti, pripadne odskusajte napatie, co tam zo zdroja ide.
Ak to nebude napatim, overte funkcnost ventilatoru, ak je karta v zaruke, tak ju reklamujte.
Omluva, ze jsem nenapsal drive, dnes se mi to opet stalo, kouknul jsem a je to 601-over temp..Jinak se mi stane, ze treba vytuhne obraz a jsou na monitoru jenom zelene pruhy a musim restartovat. Poradite mi tedy nejake reseni, prosim? 

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ved som to napisal vyssie 
Ak ste kartu nejak pretaktovali alebo cosi podobne, dajte ju do povodneho stavu.
Ak je karta v zaruke, skuste ju reklamovat.
Overte funkcnost ventilatoru (alebo pasivneho chladenia). Vycistit.
Overte napajanie - spocitajte si poziadavky na zdroj, ci to zdroj zvlada.

Ak ste kartu nejak pretaktovali alebo cosi podobne, dajte ju do povodneho stavu.
Ak je karta v zaruke, skuste ju reklamovat.
Overte funkcnost ventilatoru (alebo pasivneho chladenia). Vycistit.
Overte napajanie - spocitajte si poziadavky na zdroj, ci to zdroj zvlada.
Psal sem na kram, kde jsem si koupil, rikali, ze zdroj mam dostacujici, zatim jsem do jineho ho PC nezkousel na otestovani, udelam co nejdrive, ale nevim, jestli je to grafikou, ale najednou se mi udelali na plose divne ikony, myslite, ze to ma co docineni s problemy s GK? Viz muj soubor, myslim ty bile, jako CSM 2002 nebo F1 2000
- Přílohy
-
- Ikony.JPG
- (149.28 KiB) Staženo 186 x
Soubory exe, doc atd..
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Kedy sa vytvaraju? Vsimli ste si vztah napr. k spustaniu nejakej aplikacie, nejakej chybe alebo niecomu? Ako casto sa vytvaraju? Ake su velke? Ked su to .doc subory, co v nich je?
Udělao se mi to takhle, když se mi jednou grafika opět vypla, sou to normální soubory, akorát teda nejsou tam vidět ty ikonky pro Word třeba, ale tady ty divný.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
0K, chodte k predajcovi reklamovat tu zostavu - bude tam zle nieco zo strany HW.