poprosil by som o radu ako spustím skener hp scanjet 2200c . Na xp mi v pohode šlapal a teraz na w7 neviem nájsť žiadny driver na nete alebo návod aby ho w7 rozpoznal?vypíše mi tabuľku sorry, scanner could not be initialized. (scanner not found.) díki

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Windows 7 problem so skenerom
Moderátor: Moderátoři
-
Iginko4293
- Návštěvník

Windows 7 problem so skenerom
Ahojte,
poprosil by som o radu ako spustím skener hp scanjet 2200c . Na xp mi v pohode šlapal a teraz na w7 neviem nájsť žiadny driver na nete alebo návod aby ho w7 rozpoznal?vypíše mi tabuľku sorry, scanner could not be initialized. (scanner not found.) díki
-
Martag.o.N
- Vzorný návštěvník

Re: Windows 7 problem so skenerom
Ja som instaloval HP deskjet tlaciaren a tiez som nevedel ako na to, pretoze nech som stiahol hocico, neslo to. Ked som ale zmenil kompatibilitu ikonky "setup.exe" na win vista, v pohode sa to nainstalovalo. Stoji za vyskusanie 
Nech niekomu nenapadne vykať mi : )
-
Iginko4293
- Návštěvník

Vyskušal som nefunguje to
ešte nejaké napadíky niekto?
A máš tam nainštalovaný aj driver tlačiarne, skenera apod. od inej spoločnosti, napríklad Lexmark?

"Ak nechceš vírusy, nestačí ti antivírus, firewall, antispyware..., dôležitý je hlavne rozum."
Ale potom neviem kde je chyba
-
Iginko4293
- Návštěvník

tlačiareň hp deskjet 959c mi v pohode zobralo funguje
No aj mne presne takto nešiel skener (mám XP), ale problém bol v tom, že boli v PC drivery aj od HP aj od Lexmarku...Iginko4293 píše:tlačiareň hp deskjet 959c mi v pohode zobralo funguje
Ale v prípade W7 bude problém asi inde...

"Ak nechceš vírusy, nestačí ti antivírus, firewall, antispyware..., dôležitý je hlavne rozum."
-
Iginko4293
- Návštěvník

jj asi bude iný problem ked som mal ešte xp tak mi išlo vpohode aj skener aj tlačiareň 
Problém bude asi v tom, že to zatiaľ nemá ovládače na W7
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 3%82%C2%BB
Zatiaľ tam sedmička nie je...
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 3%82%C2%BB
Zatiaľ tam sedmička nie je...

-
Iginko4293
- Návštěvník

http://domeheid.blogspot.com/2008/02/ho ... 0c-on.html
jop všimol som si to:( ale neni tam ani na vistu a našiel som takýto návod na vistu a či nejak tak podobne by sa to nedalo spraviť aj na w7 som skušal podľa toho navodu a nezobralo mi to ani tak
jop všimol som si to:( ale neni tam ani na vistu a našiel som takýto návod na vistu a či nejak tak podobne by sa to nedalo spraviť aj na w7 som skušal podľa toho navodu a nezobralo mi to ani tak
Přispějete na provoz fóra?