Abych nemusel zbytečně zakládat plno témat a zahlcovat forum tak bych to chtěl hodit do jednoho.
1. Jak je to u visty (home premium) se zabezpečením? Mám tam avast a to je zatím vše. Měl bych tam taky nainstalovat nějaký firewall a něco proti spywaru (spybot SaD) nebo na vistach už to není potřeba? Četl jsem totiž že visty už jsou bezpečnější tak nevím jestli je to ještě třeba.
2. nevím jestli se mi to třeba jen nezdá ale NB mi nějak moc hřeje. Prý je to u notebooku normální ale nevím. Dá se s tím i něco dělat? Muže to být tím že tam jsou visty a třeba XP by nebyly tak náročné?
Rád bych sem třeba hodil teploty jestli je to normální jenže EVEREST mi je nějak nechce zobrazit.

3. nevíte jestli jde někde nastavit "displej". Má totiž trochu divné barvy a na grafiku v PS to není zrovna dobré. No vlastně taky v tak levném nb ani nic lepšího asi čekat ani nemužu ale nedalo by se s tím něco udělat?
4. to same by mě zajimalo u zvuku. Jelikož skládám hudbu (v FL Studiu) tak ten zvuk není nejlepší dá se s tím něco udělat?