Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nouzovy rezim, ntb nebere heslo

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
denda79
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Nouzovy rezim, ntb nebere heslo

#1 Příspěvek od denda79 »

Ahoj, bohuzel nemuzu dat logy, nedostanu se do ntb (w10). Koupen s w 8.1, upgrade na 10. Patri to sem?

Prosim, behem pouzivani spadl do bluescreen, vyskocila hlaska, o kontrole disku s tim ze nemohl byt opraven. Pote jsem postupne zkusila vsechny moznosti, krom prikazoveho radku... přes odinstalace aktualizaci, obnoveni, reinstal ze zachovanim souboru i komplet tovarni nastaveni a vse selhalo. Nakonec me to pustilo aspon do volby zkusit nouzak - vybrala jsem NR se siti a tam jsem skoncila. Nebere mi heslo. Nevedela jsem zda to chce heslo do účtu Microsoft nebo do pc do uzivatelskeho uctu (mam jen jeden), ale to ke asi jedno neb mi to nevzalo zadne. Jsou správne obe, pul dne pred tim, jsem pc zapinala... A do Microsoftu je take ok neb jsem se tam pres mobil normalne prihlasila. Jedu pres wifi, nasla jsem par info, ze se hesla u 10 overuji online coz logicky neprojde, tak pry vytvorit novy ucet bez hesla - což mi samozrejme neproslo nikde jsem takovou nabidku nenasla. Nebo neco delam blbe. Prosim jak dál pokracovat? Mne jako beznemu uzivateli dosly napady. Dekuju

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: Nouzovy rezim, ntb nebere heslo

#2 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
s vysokou pravdepodobnostou je vadny HDD
v opacnom pripade by si uspela minimalne s tovarenskym nastavenim
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

denda79
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od denda79 »

Ahoj, diky za reakci. Potrebovala bych radu, jak se dostanu do toho pocitace. Proc mi nebere platne heslo.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od JaRon »

pokial je nazov uzivatelskeho uctu rovnaky ako bol pred BSOD, a zadavas spravne heslo - klavesnica CZ/EN - tak by si sa mala prihlasit
Z napisaneho neviem vyhodnotit aktualny stav PC - no pokial je disk OK, tak to vidim na novu instalaciu OS :(
Ak tam mas dolezite data, dali by sa vytiahnut pripojenim hdd do funkcneho PC

denda79
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od denda79 »

Ano, ucet je stejny, jak jsem psala, nebo byla jsem si jista zda to, v teto fazi, chce uzivatele a heslo, popr ucet Microsoft a heslo. Ale i tak nebere to ani jedno. A ano vse je spravne. Disk je stary asi 2roky tak doufam ze nemam takovou smulu. Pri te proklate nepovedene aktualizaci Win pred lety, mi to puvodni odpalilo a preinstal nepoustel. Nesel ani recovery key... Proste nic.tak nez resit to tak jsme ho radeji byndali a koupili nový. Asi snazsi cesta. Ale to se mi nechce... Zda prijdu o data ted tak uplne neresim.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#6 Příspěvek od JaRon »

Pokial nejde o data, tak by som skusil priamo novu cistu instalaciu W10
Pokial je disk OK, postaci len instalacne medium a potom kluc W10

Odpovědět