Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Změna atributu Jen pro čtení

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Housac
Návštěvník
Návštěvník

Změna atributu Jen pro čtení

#1 Příspěvek od Housac »

Zdravím,
už si nevím rady, mám chuť to hodit z okna.
Mám hru World Of Warcraft, ale neukládá se mi rozlišení, tzn. že při každém příštím spuštění musím nastavovat rozlišení.
Našel jsem přímo od Blizzardu návod, že složka se hrou (D:/Hry/World of Warcraft) nesmí mít zaškrtnutý atribut Jen pro čtení.
Jenže když to udělám, uložím, tak je tam zpátky ten čtvereček.
Pak jsem zjistil že to musím udělat i u nad-složky, tzn D:/Hry. Nic beze změny.
Nakonec jsem zjistil, že nemám v Zabezpeční povolené oprávnění to měnit. Tak jsem u všech uživatelů všechno zaškrtal, aby bylo povoleno. (ikdyž jsem administrátor)
Pořád to nejde a pořád je tam ten pitomý čtvereček, kterého se nemůžu zbavit.
Poradí mi někdo prosím? :shock:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna atributu Jen pro čtení

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud jste opravdu správce počítače, musíte si v zabezpečení povolit "úplné řízení". Mělo by to jít. Sice nejsem pařan, ale u jiných souborů toto jde.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět