Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Skype-Deformace hlasu

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajuf
Návštěvník
Návštěvník

Skype-Deformace hlasu

#1 Příspěvek od pajuf »

Dobrý den, měl bych dotaz koupil jsem si nový notebook HP250 G4 jako první co je jsem si stáhl skype a začal jsem volat přes skype.
Problém je že když zavolám tak mi kamarád co spolu voláme začne uplně deformovat v hlasu ... Ale když zapnu písničky z YouTube tak to uplně přestane,jakmile vypnu pisničku zase se začně ten hlas deformovat ... Realtek H.D.A v pořádku,a vždy když se začně deformovat tak mi to napíše nelze navázat přístup k zvukové kartě. Píši sem protože si stím nevím rady,prý to jde nějak lehce nastavit ale nevim jak.
Děkuji za případnou pomoc Pavel

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Skype-Deformace hlasu

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Otevřte okno Skype>nástroje>nastavení>zvuk a koukněte, zda je tam nastavena vaš zv. karta. Pokud ne, nastavte. Nic jiného s tím podle mne nejde dělat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět