Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomoc

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Radek04
Návštěvník
Návštěvník

Pomoc

#1 Příspěvek od Radek04 »

pomoc vypina se pc (respektive se sam od sebe restartuje) nestihnu to sem ani dat :-/// je mozne vyloucit vir?
Desktop.rar
(114.71 KiB) Staženo 65 x
Naposledy upravil(a) Radek04 dne 26 dub 2016 15:59, celkem upraveno 1 x.

Radek04
Návštěvník
Návštěvník

Re: Pomoc

#2 Příspěvek od Radek04 »

zatim to tipuji na Zdroj :/ pc je jeste v zaruce

Radek04
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Radek04 »

slozka minidump je prazdna

altrok
Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od altrok »

Dobry den,

na virovy problem to nevypada a prilozene dumpy jsou stare (mimochodem vsechny 3 odkazuji na chybu ovladace grafickeho adapteru/graficky adapter samotny).
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.

Radek04
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Radek04 »

Diky za odpoved, neco na tom bude. PC jsem si sestavoval sam a to poprve cely. Od zacatku slape ale uz od zacatku ma problem se zotavovanim ze spanku. (Proto rezim spanku u meho PC uz radeji ani nevyuzivam) Stava se mi totiz, ze kdyz ho chci zotavit, nabehne sice pc (bedna huci a vse asi funguje spravne) ALE obrazovka mi nenabehne vetsinou....nekdy sice ano ale vetsinou to konci restartem natvrdo. Kdyz nabehne tak PC funguje v poradku. Ja uz nevim cim by to mohlo byt, zda je to hardwarove, zda jsem udelal nejakou chybu pri zapojeni, ci jen neni grafika nejak kompatibilni s nejakou jinou casti hardwaru. Jinak neni problem v PC zadny. UZ se ani nevypina. Stalo se to jen v ten jeden den asi 4 krat behem jedne hodiny. Nakonec mi snad i prislo, ze to snad byly jen vypady proudu, coz by byl asi nejlepsi pripad. OD toho dne se pc jiz nevypnul. Takze ted je zase vse pri starem. Nicmene na te grafice neco spatne asi bude....

altrok
Moderátor
Moderátor

#6 Příspěvek od altrok »

Jeste jsem se nesetkal se zpusobem, jak podobne problemy presne diagnostikovat. Na ruznych forech koluji ruzne informace od upravovani hodnot v BIOSu, pres aktualizace ovladace grafiky po vymenu kabelu... V podobnych pripadech vam neumim pomoct a doporucuju googlit.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz

Radek04
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Radek04 »

Je mi jasné, že tohle bych měl směřovat jinam :-) Každopádně dějkuji opět za pomoc :-)

altrok
Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od altrok »

Nemate zac :)

Zamčeno