Zdravím,
mám nově složený pc s OS Win 10, ve kterém mám SSD na kterém je OS a druhý HDD čistý. Potřeboval bych poradit jakým stylem instalovat například aplikace, nebo hry na HDD. Automaticky se mi vše instalovalo na SSD tak jsem přesměroval pár složek z SSD na HDD (stažené soubory,dokumenty,plocha,...). Přesto po instalaci aplikací na HDD mi vždy zmizelo nějaké místo i na SSD. Neví někdo kam se ještě aplikace ukládají (abych mohl danou složku přesměrovat), nebo jak vyřešit problém s primárním ukládáním věcí na SSD?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Přesměrování složky do nového umístění
Moderátor: Moderátoři
-
- Přítel fóra
Re: Přesměrování složky do nového umístění
zdravím 
nepředpokládám, že byste u nového pc zvolil tak malé ssd, abyste na něm bojoval s místem; instalační cestu aplikací, her volte vždy ručně během instalace, lze to změnit i systémově, ale vyhněte se tomu, protože to znamená budoucí problémy např. při aktualizacích programů
přesměrujte si složky profilu (což jste udělal) na hdd, můžete přesměrovat i systémový/uživatelský temp na hdd (to je jedna z příčin, proč ubylo místo na ssd po instalaci)
pokud skutečně nebojujete s nedostatkem místa, další přesuny neřešte - ssd jste si koupil kvůli jeho rychlosti, instalací programu na hdd přicházíte o rychlost např. při načítání pozic ve hrách
spousta lidí se bojí o "opotřebení" ssd a zkrácení jeho životnosti - to u nových ssd v kombinaci s novějšími OS Windows opravdu nehrozí, dříve ssd za pár let vyhodíte z důvodu jeho nedostačující kapacity než že byste ho odrovnal používáním

nepředpokládám, že byste u nového pc zvolil tak malé ssd, abyste na něm bojoval s místem; instalační cestu aplikací, her volte vždy ručně během instalace, lze to změnit i systémově, ale vyhněte se tomu, protože to znamená budoucí problémy např. při aktualizacích programů
přesměrujte si složky profilu (což jste udělal) na hdd, můžete přesměrovat i systémový/uživatelský temp na hdd (to je jedna z příčin, proč ubylo místo na ssd po instalaci)
pokud skutečně nebojujete s nedostatkem místa, další přesuny neřešte - ssd jste si koupil kvůli jeho rychlosti, instalací programu na hdd přicházíte o rychlost např. při načítání pozic ve hrách