Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Padá wifi v práci

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kolikokoli
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Padá wifi v práci

#1 Příspěvek od Kolikokoli »

Mám notebook. Doma jede wifi "normálně" (je pomalá, ale to je poskytovatelem - dělá to tak všem, takže tohle neřeším), jinde pohoda. ALE! Teď jsem na záskok v práci a nosím si tam vlastní ntb. Je tu otevřená wifi. Na mobilu jsem na ni bez problému připojená celý den, ale na notebooku se připojím a tak jednou/dvakrát do hodiny najednou nefunguje (ikonka ukazuje čtyři čárky, ale při otevření nějaké stránky se stránka nenačte - prostě jak kdybych nebyla připojená, žádné dlouhé načítání, ale hned vykřičník a ať zkontroluji připojení atd.). Stačí kliknout pravým myšítkem na wifi ikonku a dát "odstranit potíže". Automatické hledání nenajde nic, ale když dám "mám jiný problém" a následně vyberu buď wifi nebo "vše", tak to chvilku hledá a výsledkem je "problém s bezdrátovým adaptérem nebo přístupovým bodem" - opraveno a můžu surfovat dál. Ale je to opravdu otravné toto pořád dělat. Nevíte, čím by to mohlo být? Z pochopitelných důvodů nemám vůbec přístup k routeru a nemůžu se vrtat ve wifi nastavení. Tohle je jediná stránka, kde jsem registrovaná, a zabývá se počítači, tak doufám, že ten dotaz není úplně mimo, i když není k HW nebo SW. Díky :)
MB: Intel Z370
Grafika: RTX 2070 SUPER
CPU: Intel Core i7-8700
RAM: 16GB
Zdroj: 650W
Monitory: 27", 21,5"

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Padá wifi v práci

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdarvím!
Těžko říci, čím. Možností je více. Např. to může dělat příliš silný, či příliš slabý signál, rušení a pokud tu wifi nastavoval nějaký firemní admin, mohl tam provést nějaké nastavení, aby zkomplikoval neautorizované připojení, což je. předpokládám, i tento případ.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět