Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Lenovo G505 - grafická karta - kód 43

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
uSedCZ
Návštěvník
Návštěvník

Lenovo G505 - grafická karta - kód 43

#1 Příspěvek od uSedCZ »

Zdravím, asi po 2. měsících jsem si pustil Windows update, když se mi aktualizovala grafická karta tak mi to vyhodilo error, že grafická karta byla špatně aktualizována nebo něco nefunguje správně (nebo tak nějak). Proto jsem si od Microsoftu stáhl program na opravu pc (DeviceWin8.meta.diagcab), našlo to 1 chybu s grafickou kartou ale ta nešla opravit. Zkusil jsem se podívat do Správce zařízení, rozklikl jsem Grafické adaptéry, měl jsem tam 2 kolonky: AMD Radeon HD 8330 a AMD Radeon HD 8570M.
Když jsem rozklikl AMD 8330 bylo tam Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43), ale když jsem rozklikl AMD 8570M tak to fungovalo normálně.Zkoušel jsem i aktualizovat ovladače ale také nepomohlo. Chtěl bych se zeptat jestli neví někdo co s tím ??

Notebook jsem si koupil někdy na začátku 2014.

CPU: AMD A4-5000 with Radeon(TM) HD Graphisc
Přílohy
obrazek spravce zařízení
obrazek spravce zařízení
Nový rastrový obrázek.jpg (76.67 KiB) Zobrazeno 1174 x

uSedCZ
Návštěvník
Návštěvník

Re: Lenovo G505 - grafická karta - kód 43

#2 Příspěvek od uSedCZ »

Zdravím, už zase já. Jen tak ze zvědavosti jsem zakázal AMD 8330 a AMD 8570M a pak povolil,teď se u obou ukazuje zařízení funguje správně...
Je to v pořádku nebo ... ?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo G505 - grafická karta - kód 43

#3 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Asi ano, problém bude zřejmě v nové verzi ovladače. PC vyzkoušejte v provozu a uvidíte sám. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět