mám takový zajímavý problém. Zničehonic se mi při prohlížení internetu objevila BSOD a nešlo přečíst, co na ni je, protože byly na obrazovce takové šedé pruhy, jakoby odcházela grafika. Tak jsem ntb restartoval a k mému překvapení najela obrazovka s oznámením, že se updatuje systém, dojelo do 100%, samo se restartovalo, následovala znova obarzovka s updaty a BSOD, která opět nešla přečíst. Nyní je ntb v situaci, kdy jakoby "nemá" grafiku. Normálně jej zapnu, HDD jede, myš i sluchátka svítí, větráček taky jede, dokonce jsem zkoušel i mechaniku, a také funguje, CD/DVD se točí. Problémem je, že mám black screen, prostě nic nevidím, ani kurzor. Nedaří se mi dostat do Biosu, nouzového režimu, nikam, kde bych s tím mohl něco dělat. Vygooglil jsem, že tento problém má více lidí, a většinou stačilo updatovat ovladače grafiky a BIOS, jenže já to nemám jak udělat, když mám "černo". Win 10 mám asi měsíc a doteď jel bez sebemenšího problému. Notebook je stará téměř 6 let stará Toshiba, ale nerad bych o ni přišel.