Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

padání internetového připojení

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Preshing
Návštěvník
Návštěvník

padání internetového připojení

#1 Příspěvek od Preshing »

tak dnes problém znovu stejný, dvakrát během dne. viz předchozí řešení problému http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=146516 Nemohl by to dělat modem?

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: padání internetového připojení

#2 Příspěvek od Marek-26 »

Ten preshing kterého znám? :)

Jinak ano, mohl by to dělat teoreticky i modem. Od koho máte internet?

Preshing
Návštěvník
Návštěvník

Re: padání internetového připojení

#3 Příspěvek od Preshing »

:D asi ano, jsem to já. Od UPC, jsou stím pořád nějaké problémy jenom. Zapnu třeba video a najednou spadne síťové připojení, a pokud mám zapnutou wifi automaticky se zapne wifi...pokud ne vyskočí vykřičník dole u připojení a jsem off. Dám diagnostikovat a opraví to, ale docela mě to štve, hlavně proto že ten notebook nemám dlouho...tak nevím jestli není něco sním. Přiznám se že jsem se vněm už trošku dloubal...měnil jsem i3 procesor za i7 a dával nové paměti...ale tím to snad být nemůže :oops:

Odpovědět