Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zdravim, nejak mi zacal blbnout ntb. Pri startu windows/vypinani windows dostanu semtam BSOD asi 3-4x za 2dny. Akorat nemuzu vubec najit slozku minidump (mam win7 64bit). Tak jsem jemne zmaten.
S blue screenu si pomatuji jen neco o memory problem nebo tak nejak
Hl se chci tedy zatim zeptat kam mi mohl zmizet minidump abych mohl problem nejak zacat resit
pokud ma byt minidump vytvoren, je navic nutne, aby byl vytvoren strankovaci soubor na oddilu, na kterem bezi operacni system (obvykle C:) o minimalni velikosti 2 MB - pokud mate dost mista a neresite kazdy GB, doporucuji jeho velikost nechat na operacnim systemu samotnem viz nize. Nemam ted po ruce cesky OS, tak alespon anglicky.
Pravym na Tento pocitac -> Vlastnosti -> vlevo Advanced system settings -> zalozka Advanced -> v casti Performance kliknout na Settings... -> zalozka Advanced -> zhruba uprostred je tlacitko Change... -> pokud mate vice oddilu/disku, oznacte systemovy svazek (obvykle C:) -> vyberte moznost System managed size a potvrdte tlacitkem OK.
Co se tyce Vasi BSOD - bugcheck 0x1A s prvnim parametrem 0x5003 velice pravdepodobne znamena hardwarovou zavadu (dle meho vadna/vadne RAMky). Provedte test pameti napr. memtestem - pokud v PC mate vice nez jeden pametovy modul, pri vypnutem PC odpojenem ze site zbyle vyjmete a v PC ponechte jen jeden a nasledne provedte memtest (nikoliv verzi z windows, ale napr. z bootovatelneho media) a nechte projet alespon 8 cyklu. Pokud vse bude v poradku, testovany pametovy modul vymente za jeste netestovany.
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
Oki dekuji za info zitra/pozitri budu mit cas a vlitnu na to...ramky tam mam pokud se nepletu dva moduly...a jelikoz ntb uz pouzivam pouze jako prenosny prehravac a semtam net...pokud bude jeden vadny spokojim se jen s jednim a nebudu muset nic resit
Jinak navod ang neva...mam windows v anglictine...kdyz mi odesel disk nemel jsem zadnou zalohu winu a na netu jsem nasel jen offiko anglicke...cz mutaci nemeli a jazyk jsem byl liny doinstalovat
Jen pro info. Jakym zpusobem jste problem vyresil?
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Byla vadna jedna z ramek...mel jsem tam 2x2G tak jsem zatim nechal jen jednu..a jelikoz ntb jiz vyuzivam prakticky jen jako prenosny prehravac a internetovy prohlizec, tak uz to asi ani vice resit nebudu a zpokojim se jen s 2G ram