Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

java nereaguje nikde

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Alastaircz
Návštěvník
Návštěvník

java nereaguje nikde

#1 Příspěvek od Alastaircz »

Dobrý den . Kamarád chtěl zas hrát po dlouhé době minecraft na notebooku ale ukáže se pouzo logo minecraft a hned to spadne , zkusili jsme reinstal ale nepomohlo a když jsem si usmyslel že by to mohlo být javou , tak java se nespustí vůbec , když chci zapnout třeba configure java , abort java a vše co se týká javy tak nic nenaběhne a ve všech internetových prohlížečů které on má(maxthon,IE ) jsem vyzkoušel funkčnost javy , na stránkách java.com kde mají i test jestli java funguje jak má , ale bohužel v žádném znich nenaskočí vůbec nic . zkusili jsme i reinstal javy ale též nepomohlo a nainstalovali jsme 64bit javu( kámoš má 64bit systém) , ale žádná verze javy vůbec nefunguje téže jsme zkusili aktualizovat ovladače Grafické karty(Intel HD 3000) ale též to nepomohlo a bod obnovení dát u nej nemůžu páč nevíme kdy naposled java fungovala. když zapne minecraft tak v procesorech se spustí javaw.exe a hned nato se zas ukončí

Nějaké nápady čím by to mohlo být?

MINIMAXA
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: java nereaguje nikde

#2 Příspěvek od MINIMAXA »

Vítej a buď zdráv, sice už jsi tu psal skoro před měsícem,ale snad nevadí,když ještě nyní napíši. Netuším,kde by problém mohl být, ale pokusím se ti pomoci,třeba to společnými silami vyřešíme :wink:

Vygooglil jsem následující stránku,třeba by to mohl být i tvůj problém:

http://www.tipy-a-triky.cz/2013/10/19/n ... rohlizeci/

Tak zkus a pak napiš,zda-li pomohlo či nikoli :)

Odpovědět