Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jak rozdělit zvuk.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Novatera
Návštěvník
Návštěvník

Jak rozdělit zvuk.

#1 Příspěvek od Novatera »

Dobrý den,

Rád bych si nastavil aby mi zvuk z aplikace Team speak šel z přední zdířky do sluchátek.

V zadních zdířkách mám zapojené 5:1 stereo a chtěl bych, aby veškerý ostatní zvuk = hry, youtube písničky a tak dále atd. šli do těchto reproduktorů.

Dá se to nějak nastavit ?

Tedy vím že se to nastavit nějak dá, Do dneška jsem to tak měl, ovšem dnes jsem reinstalloval windowsi( mám Win 10 ) a nemůžu přijít na to jak jsem to před měsícem nastavil, aby mi šel zvuk z team speaku a kominikačních kanálů do Sluchátek a zvuk hudby atd do repráků.

Děkuji za pomoc.

Novatera
Návštěvník
Návštěvník

Re: Jak rozdělit zvuk.

#2 Příspěvek od Novatera »

Jde o to že mám ve směšovači tyto nastavení :

Komunikace a sluchátka ( IDT high definition audio )

Zde mám v infu o zdířkách:

Pouze L p přední panel 3.5 mm jack

Reproduktory a sluchátka IDT high definition audio )

Zde mám v infu o zdířkách:

L p přední panel 3.5 mm jack

a poté zadní zdířky

Jak udělat abych dostal ten přední panel pouze pro komunikaci a rozdělil to tedy tak aby mi zvuk z předního panelu šel do sluchátek a ze zadních do repro ? Vím že na to by měli být dvě zvukovky, ale do dneška jsem to tak měl nastavené a nemůžu najít jak, bohužel jsem to zapoměl.

Jo a také momentálně hraje veškerý zvuk v Reproduktory a sluchátka IDT high definition audio. Zvuk hraje ve sluchátkách pokud jsou zapojené a pokud je vypojím tak se zvuk přepojí do repráků.

Komunikae a sluchátka, i když na nich mám nastavený zvuk team speaku, nijak na zvuk nereagují, jako by tam nebyl.

Odpovědět