Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vypíná se mi PC při hraní her

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Davidek1478
Návštěvník
Návštěvník

Vypíná se mi PC při hraní her

#1 Příspěvek od Davidek1478 »

Dobrý den, mám takový problém když hraju Počítačovou hru Např.. CS:GO.Tak sem mi PC po chvilce vypne dělá to asi týden předtím to nedělalo myslel jsem že se to přehřívá ale když jsme si stahl program CPU-7 0.7.0 tak tam je že to má 39 Stupnů teploty to mi připadá v pořádku prosím kdo má stejný problem nebo kdo víco stím prosím o radu.Dekuji Davidek1478 :twisted:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypíná se mi PC při hraní her

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
To jste otestoval pouze teplotu procesoru. O tom ostatním nevíte nic. Stáhněte, nainstalujte a spusťte Speedfan: http://www.slunecnice.cz/sw/speedfan/ a v průběhu chodu PC kotrolujte teploty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Davidek1478
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Davidek1478 »

Ano mám to stáhlý mohl byste mi pomoct jak v tom pracovat nikdy jsme v tom nepracoval nebo nekontroloval.Díky za odpověd
Naposledy upravil(a) Davidek1478 dne 22 srp 2015 12:05, celkem upraveno 1 x.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nainstalujete, spustíte a hned na úvodní obrazovce programu se vám zobrazí teploty, které váš MB umožňuje měřit (CPU, GPU, disk a ještě jedno místo, označené jako AUX - může být cokoli). Teploty CPU a GPU by neměly trvale překročit 65°C (u NB 75°C).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět