Ahoj
prosím o pomoc dnes jsem hrál hru a najednou se začala sekat a zatuhla obrazovka. poté se mi zobrazila vpravo u hodin hláška že je něco s ovladačem a kod 7.
Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače ale nic.
Obnovení systému do 16.6 tedy před problémem ( to jsem instaloval aktualizace win) také nic. hlavně ted když zapnu PC a ukazuje se mi jakože logo výrobce základní desky tak v něm jsou jakože malé čtverečky které třeba blikají atd prostě jako kdyby vám odcházel monitor. A když se PC dává na plochu, tak se plocha pořádně nezobrazí a celé PC se sekne a musím ručně vypnout a zapnout.
Funguje jenom nouzový režim. v něm jsem zkoušel i ona obnovení systému a instalaci nového ovladače.
ale normálně do winu se prostě nedostanu vždy je to rozmazaně a sekne se mi to.
prosím o pomoc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nvidia gtx 660 Ti a rozmazaný windows
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nvidia gtx 660 Ti a rozmazaný windows
Zdravím!
Toto vypadá na hardwarovou vadu graf. karty. Nesnese vyšší rozlišení. Máte-li možnost ji vyzkoušet v jiném PC, učiňte tak.
Toto vypadá na hardwarovou vadu graf. karty. Nesnese vyšší rozlišení. Máte-li možnost ji vyzkoušet v jiném PC, učiňte tak.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.