momentálne žijem v podnájme kde je k dispozícii len DSL pripojenie. Chcem sa teda opýtať či je možné nejakým spôsobom rozdeliť naše pripojenie resp. nastaviť aby malo každé zariadenie pripojené cez WiFi v rovnaký čas k dispozícii rovnakú jeho časť pretože často napríklad sťahovanie torrentu pohltí celú kapacitu pripojenia a ostatní si ledva pozrú 144p videá na youtube. Za rady a nápady vopred ďakujem
Zdravím!
V zásadě to lze, router ale musí být tzv. "menežovatelný". Co běžné routery, které koupíte v PC potřebách nejsou. Nebo musíte mít 2 běžné routery, ale před nim opět "menežovatelný" switch.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
The TD-W8951ND's built-in QoS engine provides various QoS policies that help prioritize Internet traffic to enable smooth IPTV streaming and lag-free online gaming
Modem ale podporuje Quality of Service (QoS), takže by šlo nastavit pro každou IP adresu / činnost šířku pásma. Ale s nastavením TP linku nemám zadne zkušenosti.
Od 5.3.15 mám Win 8.1 64bit
A od 15.1.16 mám Win 10 64bit
Tak my také ne. Toto jsem nikdy neřešil, přestože provozuji tzv. "panelák net" Na routeru (běžném, který lze koupit v PC potřebách) mám povoleny plné datové toky. Určitě někde na Google bude postup.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.