Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Spravovat 3D nastavení
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Spravovat 3D nastavení
Přeji dobrý večer
Upravuji si 3D nastavení kvůli lepšímu chodu např.: Her atd...Před týdnem všechno šlapalo v naprostém pořádku, poslední dny mám ale neúplné možnosti upravování 3D nastavení..Koukal jsem na spousty obrázků s nastavením a všichni si mohou důkladněji upravit nastavení. Vůbec nevím, proč se to všechno takhle změnilo. Zkoušel jsem i version roll-back u ovladače grafiky, jenže nic z toho mi to nespravilo ten problém. Viz. obrázek. Děkuji předem za odpověď!

Re: Spravovat 3D nastavení
Zdravím,
zkusil bych obnovit výchozí nastavení - je možné žes tam něco přenastavil a ovladač Tě "nepustí" něco měnit, případně aktualizovat ovladač.
zkusil bych obnovit výchozí nastavení - je možné žes tam něco přenastavil a ovladač Tě "nepustí" něco měnit, případně aktualizovat ovladač.
-
- Návštěvník
Bohužel, tyto možnosti jsem zkoušel. Spoustu krát jsem to odinstalovával a nainstalovával, zkoušel jsem starší verze, ale problémy přetrvávaly..Zkoušel jsem, jestli to není kvůli OS, ale není...Možná tak si počkat dlouhou dobu, než vydají novou verzi..Už mám vyhlídnutou novější grafickou kartu, takže asi vyměním kartu..Mám hodně starou...
Nastavení ověřit nemohu, protože doma máme samé ATIny, ale je možné když máš starší grafiku že některé funkce neumožňuje.
Jen je divné, že to před tím šlo a najednou to nejde.
Když ovladač odinstaluješ, promažeš po něm vše včetně registrů ?
Jen je divné, že to před tím šlo a najednou to nejde.
Když ovladač odinstaluješ, promažeš po něm vše včetně registrů ?
-
- Návštěvník
Bohužel, ačkoliv jsem postupoval podle tohoto návodu - http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-22 ... ivers.html , jak odstranit ovladače + registry, tak mi to v ničem nepomohlo, akorát se nastavilo defaultní nastavení..Já už fakt nevím co s tím 

-
- Návštěvník
Žádné pokročilé nastavení zde není..Děkuju alespoň za ochotu, budu se muset spokojit s tím, co tam je..
Tak jsem pohledal na netu a pokročilá nastavení by tam být měla :Nick van Graag píše:Žádné pokročilé nastavení zde není..
Cituji :
1.Otevřeme si Ovládací Panely:
2.Otevřeme soubor "Aplikace NVIDIA Control panel"
3.Klikneme na nastavení grafiky
4.Klikneme na "Upravit nastavení obrazu prostřednictvím náhledu"
5.Nastavit pokročilá nastavení: Zaškrtněte "Použít pokročilá nastavení 3D obrazu" a klikněte na "Přejít tam"
6.Dokončení: Nastavit dle libosti.
7.Potvrdit: Stačí už jen kliknout na tlačítko "Použít"
-
- Návštěvník
Beze změny, vše při starém..Stále omezené množství možností..(Snad tomu nějak rozumíte)...
-
- Návštěvník
Pokud si již s tímto nevíte rady, můžete uzamknout tohle téma. Děkuji.
Já tomu rozumím.Nick van Graag píše:Beze změny, vše při starém..Stále omezené množství možností..(Snad tomu nějak rozumíte)...
Pokud ovladač po resetu více možností nastavení pro Tvojí grafiku nenabízí tak s tím nic neudělám.Nick van Graag píše:Pokud si již s tímto nevíte rady, ..............
Není zač aNick van Graag píše:............., můžete uzamknout tohle téma. Děkuji.