Tlacitko Fn nefunguje + touchpad rolovaci kurzor nejde
tlačitka funguju skoro všetky ale prikaz fn nejde s nicim ani pridavat zvuk ani jas atd.
a touchpad miesto na rollovanie nejde ... fungovalo to no teraz to nejde čo stym dakujem za radi
notebook je značky acer

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Tlacitko Fn nefunguje + touchpad rolovaci kurzor nejde
Moderátor: Moderátoři
Re: Tlacitko Fn nefunguje + touchpad rolovaci kurzor nejde
Hijacking "out of control" alebo ze by "fake connecting app" ? :]] Hodte tu log z pouzivaneho programu RSIT, :]]
► Vyšla moja nová kniha BOTNETY!
Informácie o nej nájdete tu: >> BOTNETY <<
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT << 
----
► Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
► Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
► Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---

----
► Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
► Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
► Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky