Zdravím, včera když jsem chtěl uvolnit místo na disku, tak jsem zkompresoval C: a kvůli tomu mi nejde spustit PC.
Ukáže se akorát černá obrazovka s nápisem " BOOTMGR is compressed - press Ctr Ald Del to restart "
Mám Win7. Poradí někdo jak to udělat i bez instalačního CD ?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BOOTMGR is compressed
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: BOOTMGR is compressed
Zdravím!
Nečeká vás nic jiného, než kompletní reinstal. Systémové soubory nelze kompresovat, jinak poškodíte systém. Uvolnění místa na disku se dělá buď vyčištěním, nebo (pokud nedostačuje) přesunutím souborů na jiné úložiště, či odinstalací nepoužívaných programů. Instalačku, pokud máte legální Win, mít musíte buď na CD/DVD, nebo obraz nakopírovaný na disku.
Nečeká vás nic jiného, než kompletní reinstal. Systémové soubory nelze kompresovat, jinak poškodíte systém. Uvolnění místa na disku se dělá buď vyčištěním, nebo (pokud nedostačuje) přesunutím souborů na jiné úložiště, či odinstalací nepoužívaných programů. Instalačku, pokud máte legální Win, mít musíte buď na CD/DVD, nebo obraz nakopírovaný na disku.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Nestačí oprava Win ?Rudy píše:Zdravím!
Zkuste ještě návod od kolegy milinesse
Máš k dispozici dvě řešení:
1) Nabootuješ z instalačního DVD Windows nebo Recovery disku.
Buď se pokusíš o automatickou opravu systému nebo v Opravit tento počítač->Další->Nástroje pro opravu systému spustíš příkazový řádek, přepneš se na zaváděcí svazek, smažeš (DEL) stávající zkomprimovaný soubor bootmgr a pomocí COPY ho tam znovu překopíruješ z instalačního DVD.
Můžeš také použít Hirens Boot CD (Mini Windows XP) a připravený bootmgr tam v průzkumníku překopírovat třeba z flešky.
2) Pomocí příkazu COMPACT stávající bootmgr dekomprimovat. Je možné, že v průzkumníku Mini Windows XP (Hirens Boot CD) lze soubory jednoduše dekomprimovat ve vlastnostech souborů/složek/diskových jednotek, pak jednotku C můžeš dekomprimovat stejným způsobem, jakým jsi ji zkomprimoval.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.