Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD ntoskrnl

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Andyna6
Návštěvník
Návštěvník

BSOD ntoskrnl

#1 Příspěvek od Andyna6 »

Ahoj všem, mám problém se synovo pc. Syn dostal od mého táty k narozeninám tuto grafiku: Sapphire R9 290X OC TRI-X 8GB GDDR5, přeinstalovali jsme komplet radši celý systém, všechny aktuální ovladače, aktualizace windows, ale systém padá stále do BSOD. Předtím měl v pc grafiku nvidia gtx 750 2GB a nikdy bsod nebylo. Dělala jsem na radu kamaráda testy ram, přes 7 hodin, test ok, hdd test ok, jiný zdroj, stále padá.
Sestava: m5a78l-m/usb3-nejnovější bios
zdroj cooler master 1000w
ram corsair xms 8GB kit
procesor: amd fx 8350
grafika: Sapphire R9 290X OC TRI-X 8GB GDDR5

bsod je kdykoliv, není to způsobeno tedy jedním a tím samým. Stává se to jak u facebooku, tak na youtube, při hře, kdykoliv prostě. Někdy třeba jede pc i 8 hodin v klidu a pak najednou bum. Sekne se celý pc a spadne. Když odinstaluju všechny ovladače amd, poté dám zpět grafiku nvidia gtx 750, žádné bsod se nekoná :?: Určitě budete chtít po mě sem hodit nějaký log nebo tak, ale prosím, dejte mi postup jak t sem dát, ještě jsem nikdy nic nevkládala nic takového,tak se omlouvám předem :( Moc děkuju předem za jakoukoliv odpověď, Andy

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: BSOD ntoskrnl

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste nainstalovat starší (nebo zkrátka jinou) verzi ovladače grafiky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Andyna6
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Andyna6 »

Děkuju, myslíte catalysty nebo? Já tomu moc nerozumím,tak se omlouvám :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Jj. Catalysty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět