Mám už docela starou myš a je dost vyklikaná z hraní, takže blbne, kliká několikrát. Chtěla jsem ji obměnit za jinou. První myš, co sem zkoušela po své staré, byla od Microsoftu nereagovala ve všech USB slotech, jen svítila. Pak jsem zkoušela bezdrátovou Logitech to samé, vždy svítí, ale nereagují. Dívala jsem se do Správce zařízení moje stará myš funguje vždy, občas ale v některém usb slotu blbne taky. Předchozí dvě myšky se vždycky hází do HIDu, ale nic víc.. Nevím co s tím, díky za rady.
P.S. vždy byla kompem rozpoznána i nainstalována.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefunguje žádná myš
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Nefunguje žádná myš
Počítám že ty nové myšky bez problémů fungují na jiném pc? A že tvoje USB porty jsou v pořádku?
Zkoušel jsi odinstalovat ovladače jak pro tu starou tak i pro tu novou. Za pokus určitě stojí i restart pc po znovu nainstalování ovladačů.
Zkoušel jsi odinstalovat ovladače jak pro tu starou tak i pro tu novou. Za pokus určitě stojí i restart pc po znovu nainstalování ovladačů.

Přispějete na provoz fóra?