Dobrý den,
dnes jsem již řešil kontrolu.
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=30&t=143043
Teď jsem pročítal sekci Řešení problému a našel jsem tady téma facebook vir. Vzpomněl jsem si, že jsem na to také kliknul, ale otevřelo se pouze prázdné okno a nic nevyskakovalo ani nenabízelo. Téma je již zamknuté a já jsem to tam nenapsal. Chci se zeptat, zda-li tato kontrola pokryla i tuto možnost nebo je potřeba kontrola jiná.
Děkuji a omlouvám se za další thread.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Facebook vir
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Facebook vir
Zdravim,
pro odemceni puvodniho vlakna muzete vyuzit e-mailove komunikace. Kdy jste na podobne okno klikl? V prubeho kontroly, pred nebo po ni?
pro odemceni puvodniho vlakna muzete vyuzit e-mailove komunikace. Kdy jste na podobne okno klikl? V prubeho kontroly, pred nebo po ni?
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Před kontrolou.
Jeste jednou jsem logy projizdel - ani v uvodnim logu havet sirici se po facebooku nevidim. Pokud Vas profil svevolne nikoho neoznacuje nebo neposila zpravy, nevidim zadny problem. Zmenou hesla nic nezkazite 
Radši jsem se zeptal než by mě to žralo. Nechtěl jsem nic zatajit pro úplnou kontrolu, jinak žádné problémy nemám. Tak snad Vám dnes naposledy děkuji a nebudu již dále otravovat. 
Nemate zac 
Podobnymi dotazy urcite neotravujete. Pokud jste na podobny odkaz klikl, je urcita mira paranoie na miste. Lide, kteri si mysli, ze je jedno jestli maji pocitac zavirovany nebo ne, jsou ignoranti. Mit zavirovany PC velice casto znamena byt pro ostatni prenasecem haveti.
Toto je konicek, kteremu kazdy z nas venuje v ramci moznosti hodne volneho casu... a hlavne nekomu nezistne pomahat je pocit k nezaplaceni a nevycerpatelny zdroj dalsi motivace
Podobnymi dotazy urcite neotravujete. Pokud jste na podobny odkaz klikl, je urcita mira paranoie na miste. Lide, kteri si mysli, ze je jedno jestli maji pocitac zavirovany nebo ne, jsou ignoranti. Mit zavirovany PC velice casto znamena byt pro ostatni prenasecem haveti.
Toto je konicek, kteremu kazdy z nas venuje v ramci moznosti hodne volneho casu... a hlavne nekomu nezistne pomahat je pocit k nezaplaceni a nevycerpatelny zdroj dalsi motivace

Přispějete na provoz fóra?