Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Hostitelsky proces systemu windows (rundll32)

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
FanThomas
Návštěvník
Návštěvník

Hostitelsky proces systemu windows (rundll32)

#1 Příspěvek od FanThomas »

Dobry den, potreboval bych popostrcit jak v systemu win 8.1 se dokazu podivat co vse je spustene pod timto procesem, nez mi z toho praskne cevka. Pokud se na pc cokoliv dela je to v poradku, jakmile se dostane do necinnosti, vyskoci rundll a zacne vytezovat cpu na 50%. Vzhledem k tomu ze je to den po instalaci, jsem tak trochu z toho neststny a neumim prijit na to, jak zobrazit jednotlive procesy a toho smejda vypraskat. PC je velmi stara vrana c2d T5500 a 4gb RAM.

Pomuze mi nekdo prosim? Dekuji uctive predem.

System win 8.1 + veskere aktualizace a par beznych programu jako adobe reader, office (ehm, koupene mam jenom jedny...), rar, bullzip pdf printer, infra recorder, synaptics touchpad, silverlight a dva specialy ktere to na milion procent nedelaji...

Jakmile se pohne kurzorem, rundll okamzite snizi vytizeni na 1%.

FanThomas
Návštěvník
Návštěvník

Re: Hostitelsky proces systemu windows (rundll32)

#2 Příspěvek od FanThomas »

Mohl by mne někdo napsat cim zobrazim bezici procesy pod rundll32 zaroven s nejakym ukazatelem vytizeni CPU?
Naposledy upravil(a) FanThomas dne 12 úno 2015 00:17, celkem upraveno 1 x.

FanThomas
Návštěvník
Návštěvník

Re: Hostitelsky proces systemu windows (rundll32)

#3 Příspěvek od FanThomas »

A screen ze správce uloh. Pocitac absolutne v klidu. Staci při tom zatizeni sahnout na touchpad a zatizeni klesne na 2%. Po par minutach opet vyleti na tech cca 50% a ten veteran se asi o centimetr nadzvedne ze stolu protože deska pusti ventilator snad na max otáčky aby se uchladil.
Přílohy
screen cpu.png
screen cpu.png (89.45 KiB) Zobrazeno 1692 x

Odpovědět