Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Údržba počítače

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
black0003
Návštěvník
Návštěvník

Údržba počítače

#1 Příspěvek od black0003 »

Zdravim, chtěl bych se zeptat jaké porgramy bych měl používat pro čistštění, optimalizaci systemu.
Já nyní používám několik porgramů jako Ccelaner, Advanced system Care 8, Glary utilites, Revo uninstaller, Perfect disk, Windows 7 manager ( na Win8 Windows 8 manager).
Sice mě tyto programy asi žádné pro mě viditeplné problémy nezpůsobují, tak jsem se i zde dočetl že jsou některé jako třeba ASC nebezpečné.
Takže bych chtěl poradit co by jste mi doporučili ? Aby mi to nepoškozovalo system ale zároven mi to odstranilo zbytky po programech ve složkách a v registrech. :)
Black

Roli
VIP
VIP

Re: Údržba počítače

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím,

CCleaner - v pořádku
Advanced system Care - odinstalovat
Glary utilites - funkčně zhruba jak CCleaner tak že není třeba
Revo uninstaller - může být
PerfectDisk - zastoupí jej Defraggler který je free
Windows 7 - 8 Manager - dobrý nástroj, ale člověk musí vědět co dělá
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

black0003
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od black0003 »

Dobře, a co třeba Wise registry cleaner, nebo Wise 365 ? na některých forech si tyto programy docela chválí.
Jináč ohledně toho ASC jsem toho slyšel už hodně (jak negativního tak pozitivního) a chtěl bych se zeptat jestli by mi tento program mohl způsobovat zamrzání počítače ?
Black

Roli
VIP
VIP

#4 Příspěvek od Roli »

black0003 píše:Dobře, a co třeba Wise registry cleaner, nebo Wise 365 ? na některých forech si tyto programy docela chválí
Nemám osobně dostatečně otestované tak, že nevím zda je lepší či horší než doporučovaný CCleaner.
black0003 píše:Jináč ohledně toho ASC jsem toho slyšel už hodně (jak negativního tak pozitivního) a chtěl bych se zeptat jestli by mi tento program mohl způsobovat zamrzání počítače ?
Tento softík toho v PC dokáže rozvrtat dost - opravdu nedoporučuji.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

black0003
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od black0003 »

Dobře.
Děkuji za pomoc :-)
Black

Roli
VIP