Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

oprava systému w7 - chyba

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ultrakb
Návštěvník
Návštěvník

oprava systému w7 - chyba

#1 Příspěvek od ultrakb »

Dobrý den,
po včerejším provedení vyčištění počítače, se pc začalo zpomalovat a "sekat". V nouzovém režimu byl odstraněn za pomocí ccleaneru z registru HKCR CIS.CisDebugInjector

Dnes ráno při zapnutí naskočila chyba a byla nabídnuta oprava systému při spuštění. Oprava neproběhla. Systém nejde nahodit ani v nouzovém režimu. Na začátku se objeví modrá obrazovka.
Provedl jsem při spuštění malý test a vykázala se chyba viz. příloha.
Chtěl jsem se zeptat, zda lze ještě udělat něco před návštěvou servisu?
Moc děkuji za odpověď.
er.jpg
er.jpg (64.69 KiB) Zobrazeno 1988 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: oprava systému w7 - chyba

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Disk vykazuje chybu. Můžete zkusit opravu startu: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=106339 . Je ovšem možná hw vada disku, pak by to znamenalo jeho výměnu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

ultrakb
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od ultrakb »

Děkuji za Vaši rychlou reakci a Váš čas. Nezbude než se vydat do servisu.
Přeji pěkný zbytek dne.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Hezký den i vám a nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět