mám nový SSD disk jako "C" - systémový. Pouze pro windows a základní programy, které potřebuji k práci. Ovšem na disku mi neustále ubývá volné místo - v současnosti volných 13,5 GB z 111 GB. Můžete mi někdo, prosím, poradit co s tím??
Zdravím!
Na systémovém disku ubývá místo zcela zákonitě. I když nic neinstalujete, stahují se na něj aktalizace systému, aktualizace antiviru, flashplayeru a jiných programů. Dále se pak na něj ukládají dočasné soubory internetu. Zkuste pročistit CCleanerem: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=7478 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.