Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

cerna obrazovka

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
yourfrag
Návštěvník
Návštěvník

cerna obrazovka

#1 Příspěvek od yourfrag »

Ahoj, presne pred rokem jsem si koupil v datartu notebook HP Pavilion a dnes vecer po odinstalovani a nahlem restartovani zkusebni verze avast ze stranky stahuj.cz naskocila cerna obrazovka a nemohl jsem se dostat na plochu, videl jsem pouze kurzor mysi a na kombinaci ctrl alt delete jsem mohl otevrit spravce uloh, prepnout uzivatele, odhlasit atd. ale po kliknuti na uzivatele hned pokazde naskocila cerna obrazovka, trvalo asi tak pul hodiny nez jsem se konecne dostal na plochu, notebook se mi zda pomalejsi a pri nabehnuti na plochu vyskakuje tahle chybova hlaska : c:/users/pc-hp.pavilion/appdata/roaming/newnet.me/negine.dll doslo k problemu.

altrok
Moderátor
Moderátor

Re: cerna obrazovka

#2 Příspěvek od altrok »

Zdravim :bye:
yourfrag píše:dnes vecer po odinstalovani a nahlem restartovani zkusebni verze avast ze stranky stahuj.cz
:arrow: Tomuto nerozumim...

:arrow: Dejte log z RSIT, at mam prehled, co vsechno v PC bezi - http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=130786
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.

Odpovědět