Zdravím potřebuji radu už jsem zkoušel vše.Mám podezření na GK Přeinstalace OS nekolik ovladaču na GK a stale problémy, vyskakování bubliny: grafický ovladac byl odpojen.
Teploty jsou v normě a taktovaná už není zde je okaz na minidump.
http://leteckaposta.cz/742437539
Dekuji za pomoc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Bsod 0x0000116
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Bsod 0x0000116
Nikdo neporadí?????
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím!
Pád způsobil ovladač graf. karty. Zkuste jej přeinstalovat. Nelze vyloučit ani hardwarovou chybu.
Pád způsobil ovladač graf. karty. Zkuste jej přeinstalovat. Nelze vyloučit ani hardwarovou chybu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Puvodne jsem mel nejnovejší ovladače GK AMD a při hře se hra sekla a najednou černá obrazovka,pak bublina že grafické ovladače přestali pracovat,nekolikrát. Tak jsem dal starší ovladače a zpusobylo to mdrou smrt. Už se stím potýkám dele s temito chybamy.
Asi to vypadá na GK co ty myslíš?????
Asi to vypadá na GK co ty myslíš?????
Jestliže se VGA nepřehřívá a k problémům dochází i s jinými verzemi grafického ovladače, pak je to pravděpodobné.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
MiliNess píše:Jestliže se VGA nepřehřívá a k problémům dochází i s jinými verzemi grafického ovladače, pak je to pravděpodobné.
Prosím te mohl by ses podívat na ten link co jsem postnul????
Já už jsem na to koukal a vlastně ti nic převratného neřeknu.
Je to poměrně častá chyba, už to jen překopírovávám z vlákna do vlákna
Je to poměrně častá chyba, už to jen překopírovávám z vlákna do vlákna

chyba VIDEO_TDR_FAILURE.
GPU Scheduler (plánovač grafických operací), což je skupina rutin v modulu Dxgkrnl.sys (jádro DirectX grafického subsystému),
plánuje grafické operace na grafickém procesoru. Hlídá také čas provádění grafických operací. Jakmile čas nějaké operace přesáhne
2 sekundy, GPU plánovač to považuje za zamrznutí grafického subsystému.
Aby toto zamrznutí odstranil, zavolá grafický ovladač miniportu a požaduje, aby resetoval grafický procesor (GPU) a provedl svou reinicializaci.
Ve tvém případě při pokusu o reset GPU došlo k zamrznutí v rutině grafického ovladače, na více jak 5 sekund.
Na to GPU plánovač reagoval zastavením operačního systému a zobrazením BSOD s chybovým kódem VIDEO_TDR_FAILURE.
Já osobně bych to typoval na vadu GPU (tedy VGA). Často to ale bývá způsobeno i přehříváním.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde