Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Notebook s Windows 7 bootuje i několik hodin

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SpectOr
Návštěvník
Návštěvník

Notebook s Windows 7 bootuje i několik hodin

#1 Příspěvek od SpectOr »

Zdravím.

Vyskytl se problém s notebookem, kdy úplné nabootování do systému trvá pár hodin a jakmile se tak stane, je systém tak pomalý, že nelze nic udělat.

Fungoval bez problémů do včerejška, kdy jsem jej nechal běžet, když jsem odešel z domu. Jakmile se vrátím, čeká mě jen podsvětlená černá obrazovka a noťas nereaguje. Tak tedy restart, ale od té doby se děje to, co píši výše.

Disk jsem zkontroloval v jiném PC a je v pořádku. Stejně tak RAM test proběhl úspěšně. Oprava poprvé nic nenašla, podruhé "zamrzla" při hledání chyb na discích. Nechal jsem opravu běžet celou noc, ale ráno stále běžela... (21:00 - 7:30).

Nevím si už rady a rád bych se vyhnul reinstallu, jelikož je to pitomý OEM, a znamenalo by to obnovu čistý Winy od Lenova.

Díky všem za případné rady.

motji
VIP
VIP

Re: Notebook s Windows 7 bootuje i několik hodin

#2 Příspěvek od motji »

Zdravím :)
Zkoušel jste nouzový režim?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

SpectOr
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od SpectOr »

To jsem zapomněl uvést :) Zkoušel, jako první věc. Bohužel jsem se do nouzáku nedostal. Asi po 20 minutách načítání jsem to vzdal. Jakmile se načetly drivery, zůstalo to té obrazovce viset. Vlastně se ještě přes horní část obrazovky objevil asi 5px vysoký artefakt (taková ta barevná matlanina, jako když třeba odejde grafika).

motji
VIP
VIP

#4 Příspěvek od motji »

Takže v běžném režimu Vám obrazovka jde normálně a nouzový nic? Nemůžete zkusit ještě jednou? Pochopila jsem správně, že jste zkoušet kontrolu disku s opravou chyb?
Pokud se Vám povede do pc dostat, zkuste otestovat disk tímto

http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
- spusťte ho a v nabídce zvolte Kopírovat.
-Data ze schránky sem pak vložte pomocí Ctrl+V
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět