Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

chyba s připojením wifi routeru k pevnému internetu

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Karson
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

chyba s připojením wifi routeru k pevnému internetu

#1 Příspěvek od Karson »

Dobrý den,
chci Vás poprosit o radu máme doma pevný internet připojený k PC vše funguje jak má
ale jakmile ho připojím ke svému notebooku připojení je omezené a svítí u ikonky žlutý
trojuhelníček.Když kliknu pravím a odstranit potíže vyskočí hláška - Adaptér síť Ethernet nemá
platnou konfiguraci protokolu IP.Hodně jsem googlil a nic..

Koupil jsem wifi router pač chceme internet využívat po bytě a vysledek stejný
vytrořil jsem wifi síť s heslem bez problémů ale lze se připojit pouze omezeně s vystražným
trojuhelníčkem i ikony wifi.

Díky za každou radu

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba s připojením wifi routeru k pevnému internetu

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Znamená to, že jste nenakonfiguroval připojení přes router. Nakonfigurováno musí být jak LAN připojení, tak wifi připojení. Ke každému routeru je obvykle přiložen návod, jak to provést. Prostudujte a proveďte, pak to bude fungovat. Router se konfiguruje přes webové rozhraní zadáním jeho IP adresy a pak jména a hesla. Vše najdete v přiloženém návodu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Karson
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od Karson »

supr díky moc ! už to jde ;)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno