Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD, divné chování vše dohromady

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bartus
Návštěvník
Návštěvník

BSOD, divné chování vše dohromady

#1 Příspěvek od bartus »

Minidump.rar
(71.46 KiB) Staženo 142 x
Ahoj,
obracím se na vás, protože mi už to hlava nebere. Starý NB od rodičů pomalu nabíhal, ale moc věcí nainstalovaných neměli, projel jsem to čističema adwcleaner, ccleaner atd. řekl jsem si mám přístup k levným ssd disků sice starším, ale můžu je mít prakticky grátis. Ale, tady začaly moje problémy.

první SSD disk
než jsem ho zapojil celý jsem ho otestoval a byl v pořádku. zapojím, ghostoval jsem(překopíroval celý disk na to ssd) takže tam byly staré windows. Windows nabíhají do 15 vteřin z bývalých 5 minut, vše v pořádku odejdu spokojen po 5 pivkách z dobře udělané práce. 2 dny vklídečku, ale pak telefon, že ty windows sem tam zamrznou tak na 30 vteřin.kouknu do protokolu systému a špatný přístup k řadiči disku přijdu a fakt. kontroluju disk hd tune a dvě červené políčka (uprostřed disku), říkám si no smůla vyměním ho, přijdu domů tam dám ten disk testovat a najednou se 2 červené políčka objeví na konci disku prostředek úplně v pohodě. neřeším

druhý ssd disk
nejdřív jsem ho otestoval v pořádku, zapojím do mašiny, jenže sekání se objevilo hned při startu, dioda hdd svítí jak splašená a s nb nejde nic dělat , když se náhodou nesplaší projedu to hd tune a opět hned první tečka červená, zbytek v pořádku, už jsem si dal panáka. no nic do třetice všeho dobrého PS: o5 jsem použil jen ghost testoval jsem ho doma a disk je v pořádku :)

třetí ssd disk
to samé co druhý akorát jedno jsem ho projel hd tune a hned červený flek, po druhé na to samém noťasu, byl jako nový CDI ukazoval taky to samé. říkal jsem si, není možné, nainstaloval jsem čisté windows a hned od začátku modré smrti, většinou když jsem chtěl nahodit tento počítač, nebo změnit rozlišení PS: nechtějte vědět co jsem večer vypil :)

zapojím starý disk a nb jede jak mašinka
tipuju to na vadný řadič na desce zkuste na to mrknout jestli z toho něco nevykoukáte, jestli by jste potřebovali něco víc napište. Samozřejmě všechny testy jako memtest, cpu test, gpu test, vše v pořádku nic netaktováno.se starým diskem bych nepotřeboval pomoct vůbec

bartus
Návštěvník
Návštěvník

Re: BSOD, divné chování vše dohromady

#2 Příspěvek od bartus »

teď jsem se podíval do BSOD viewer a ntfs.sys je jasný :(, jen jestli by jste něměli nějakou léčbu , když s tím starým diskem to funguje

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: BSOD, divné chování vše dohromady

#3 Příspěvek od MiliNess »

řekl jsem si mám přístup k levným ssd diskům sice starším, ale můžu je mít prakticky grátis. Ale, tady začaly moje problémy.
Co bys čekal od starších SSD, prakticky grátis.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Odpovědět