Přeji dobrý den,
předeminulý týden jsem narazil na problém z certifikátem pro přístup do internetového bankovnictví KB. Jedná se o počítač mé sousedky kde nebyl funkční zakoupený Office z důvodu instalace špatné verze. Provedl jsem reinstalaci, projel počítač AdwCleaner, CCleanerem a vrátil majitelce. Po tomto zásahu nastal problém s přihlášením do banky s tím že byla požadována instalce certifikátu. Ten byl sice uložen na disku (vydaný před cca měsícem) avšak jeho instalce neproběhla a končila hláškou o vypršení jeho platnosti. Z tohoto důvodu byl u banky zažádán a vydán certifikát nový. Ten se nainstaloval bez problému a bankovnictví bylo funkční. Včera sousedka použila CCleaner a situace se opakuje. Do banky se opět nemůže přihlásit a vydaný certifikát nelze nainstalovat. Nikdy jsem se s podobným problémem nesetkal. Netušíte kde by mohl být problém ?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
CCleaner a bankovní certifikát KB
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: CCleaner a bankovní certifikát KB
Zdravím,
jen tak cvičně zkontroluj systémové datum a čas
jen tak cvičně zkontroluj systémové datum a čas

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <