Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dobry den mam 3 dny notebook lenovo flex a baterie se mi maximalne nabije na 99%, nikde ne vic, chci se zeptat je to normalni, ze to na tech 100 nejde, nebo je to neaky problem s baterkou.
Zdravím!
Těžko říci, kde je problém. Může to být jak baterie, tak kontrolní sw. Pokud je výdrž baterie stejná, jako deklaruje výrobce, asi bych to nehrotil, jednalo by se o problém sw. V opačném případě reklamujte, neebo si přes google najděte, zda to není typová záležitost
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dekuju moc a jenom dalsi dotaz, je lepsi vyndavat baterku kdyz je notebook pripojen do napajeni a ona je uz nabita? Cetl jsem ze se to ma, aby se oddalilo jeji zniceni
Asi takto: Lépe budete nakládat s baterií, když budete dodržovat úplné vybití a úplné nabití, což je pro akumulátor přirozený cyklus. Vyjímání baterie je podle mne hloupost, pokud je nabita, elektronika baterie nabíjení samočinně odpojí a udržuje jen tzv. konzervaci (nabíjení cca setinovým proudem). Baterie NB vydrží většinou tak, jako tak cca 2-3 roky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.